Miért van ez? Nem lehetne megoldani?
A GYŐR-Budapest Déli pályaudvar vonal9n közlekedő S10-es személyvonattal ha utazok, miért nincs szár megállónál térerő?
Az ott élőknek egyáltalán nincs térető? Ha ilyen fejlett a világ, ezt nem lehet kiküszöbölni?
Nagyon sok ilyen hely van magyarországon ahol nincs térerő.
Ezt a falut ismerem is, többször jártam ott. De más hasonlóan dombos, hegyes területen nincs mindenhol megfelelő térerő.
Egyébként nagyon el vagyunk kényeztetve magyarországon mobilszolgáltatás terén. Szinte mindenhol van térerő és akár 4G is. Tényleg világszinvonalú a lefedettség.
Menj el az USA-ba ott 3-4 órákat is autózhatsz úgy, hogy nincs semmiféle térerő.
Mozdonyvezető vagyok. Rengeteg ilyen hely van az országban. Sok helyen már bokorra pontosan tudom hol fog megszakadni a vonal. Mecsekbe ne menj ha térerő fetisiszta vagy. De Gyékényes felé is nagyon sok vakfolt van, pedig arrafelé hegyek sincsenek. De Miskolc felé is sokszor szűnik meg a térerő. Hódos felé szintén, Ajka környéke, Bakony, stb..... nem is sorolom.
Kisbárapátit meg tudom erősíteni, kollégáktól hallottam hogy aki alatt ott döglik meg a Bz az csak postagalambbal tud segélyt kérni.
A világ pedig nem annyira fejlett mint gondolod. Hol laksz? Budapest belső kerületében valahol ahol minden van? Üdv a való világban!
"mi köze ennek a tömegközlekedéshez"
Az egyéb kategóriában volt a kérdés. Jelentettem, a modi meg ide rakta be. Örülj hogy nem a fogyókúrák kategóriába került. :D Azon sem csodálkoztam volna.
"Mindent elmond, hogy 2002-ben lett eleve lefedve a metró"
Pozitív értelmben ugye!??
Merthogy kb 80 km hosszúságú alagutat, cirka 50 állomást a lejtaknáikkal, lépcsőházaikkal, aluljáróikkal együtt lefedni megfelelő térerővel, amik ráadásul vasbetonból meg acél tartószerketekből állnak és még nagyfeszültségű, nagyáramú elektromos hálózatokkal és át vannak szőve azt rohadtul nem lehetett egyszerű.
Sok világvárosban még manapság sincs lefedve a teljes metróhálózat, nemhogy 4-5G-s hálózat legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!