Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vészhelyzetben vagyok, mit...

Vészhelyzetben vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy akarva, akaratlanul belekeveredtem egy olyan dologba amibe nem kellet volna. Sürgősen előkellene teremtenem kb. 500.000 az az ötszáz ezer forintot.

Jelenleg nincs pénzem és a munkahelyemen havi netto 260.000 ft a fizetésem úgy, hogy 7/5 napot dolgozok 8 órában. Sajnos másodállást nem tudok vállalni, de ami a legborzasztóbb, hogy egyedül élek és mindenem kifizetve 40.000 ft-om maradt egész havi kajám megoldására. A lényeg az, hogy ma este fél kilenckor kaptam az utasítást, hogy 10 napon belül, legkésőbb vasárnap 19.én délután 17:00-ig fizessem meg.

Persze elhiszem majd jön, hogy én tehetek róla, meg hazug sunyi dög vagyok. Istenemre esküszöm, hogy ez nem így van. Tényleg akarva akaratlanul kerültem ebbe a helyzetbe és ha nem tudom teljesíteni határidőra az nekem és az életemnek is annyi. Szóval SOS.

Má azon is gondolkoztam, hogy kérek a szüleimtől, de apum kiskoromban elhagyott minket, anyum pedig nem tud dolgozni mert a térdével a porcokkal van valami ami miatt nem tud dolgozni.

Mi tévő legyek? Kérve kérlek titetekt vegyetek komolyan. Bármilyen normális tanácsnak örülnék hiszen minden egyes perc számít.

jan. 9. 23:49
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
85%
El lett mondva hogy mit csinálj... ennél többet mit vársz?
jan. 15. 17:13
 32/49 A kérdező kommentje:
Holnap lesz a napja megyek a rendőrségre és addig nem jövök el amíg nem vesznek fel jegyzőkönyvet.
jan. 15. 17:19
 33/49 anonim ***** válasza:
90%
Helyes!!!
jan. 15. 19:49
 34/49 anonim ***** válasza:
78%
Na, mi történt a rendőrségen?
jan. 16. 14:14
 35/49 anonim ***** válasza:
89%
Engem is erdekel
jan. 16. 17:58
 36/49 A kérdező kommentje:
Elmondtam mindent a rendőrségen és elkapták őket. Nekem nem kell aggódnom azt mondta a bünügyi osztály vezetője. Ha pedig bárki rámtörne hívjam a 112-es segélyhívót.
jan. 17. 17:57
 37/49 anonim ***** válasza:
87%

Naugye!

Ügyes vagy, gratulálok!!!

Remélem megnyugodtál!

jan. 17. 18:00
 38/49 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon ügyesen kitalált történet, gratulálok!

Sokan elhitték.

Mi a következő ötleted?

jan. 17. 18:36
 39/49 Kistál_és_a_bor ***** válasza:
44%
"...a térdével a porcokkal van valami, ami miatt nem tud dolgozni..."
jan. 20. 00:42
 40/49 anonim ***** válasza:
56%
Örülök, hogy megoldódott. Tanulság: ha fiatal prostituálttal akarsz együtt lenni, győződj meg arról, hogy nagykorú-e. Kérj igazolványt. Sok bűnbanda csinálja ezt a zsarolást. Facebookról meg iratkozz le, az csak arra jó, hogy lehetőséget adsz arra, hogy lejárassanak.
jan. 20. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!