Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vészhelyzetben vagyok, mit...

Vészhelyzetben vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy akarva, akaratlanul belekeveredtem egy olyan dologba amibe nem kellet volna. Sürgősen előkellene teremtenem kb. 500.000 az az ötszáz ezer forintot.

Jelenleg nincs pénzem és a munkahelyemen havi netto 260.000 ft a fizetésem úgy, hogy 7/5 napot dolgozok 8 órában. Sajnos másodállást nem tudok vállalni, de ami a legborzasztóbb, hogy egyedül élek és mindenem kifizetve 40.000 ft-om maradt egész havi kajám megoldására. A lényeg az, hogy ma este fél kilenckor kaptam az utasítást, hogy 10 napon belül, legkésőbb vasárnap 19.én délután 17:00-ig fizessem meg.

Persze elhiszem majd jön, hogy én tehetek róla, meg hazug sunyi dög vagyok. Istenemre esküszöm, hogy ez nem így van. Tényleg akarva akaratlanul kerültem ebbe a helyzetbe és ha nem tudom teljesíteni határidőra az nekem és az életemnek is annyi. Szóval SOS.

Má azon is gondolkoztam, hogy kérek a szüleimtől, de apum kiskoromban elhagyott minket, anyum pedig nem tud dolgozni mert a térdével a porcokkal van valami ami miatt nem tud dolgozni.

Mi tévő legyek? Kérve kérlek titetekt vegyetek komolyan. Bármilyen normális tanácsnak örülnék hiszen minden egyes perc számít.

jan. 9. 23:49
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
74%

Mondom én, hogy troll.

Értelmes embert ilyennel nem lehet megijeszteni.

Hát bakker, megvan az összes kommunikáció, ahogy megbeszélsz mindent a prostival, ahogy megdugod a prostit, aki prostiként viselkedik, ahogy megfenyegetnek.

Mármint meg lenne, ha igaz lenne, és nem csak kitalált mese.

A yardon is nyilván úgy tennél feljelentést hogy zsarolnak, nem úgy, hogy te követtél el bármit.

Mármint ha igaz lenne.

jan. 10. 23:36
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
És ha most fizetni fogsz akkor életed végéig fognak a nyakadra járni...
jan. 10. 23:36
 23/49 anonim ***** válasza:
91%

Nemazéám... de 16 évessel csinálhatod nyugodtan hiszen beleegyezett... (kamerafelvétel ha van ugyanezt bizonyítja)

Ezek csak le akarnak húzni, blöffölnek.

A te oldaladról nem történt semmi különös, ellenben a túloldal már érdekelheti a rendőrséget.

Prostitúció elősegítése, zsarolás, zaklatás, személyiségi jogok megsértése amennyiben közzétesznek videót, képet... szóval...

jan. 11. 00:18
 24/49 anonim ***** válasza:
88%

Édes Istenem!

16 éves? Semmi gond, remélem nagyon jól megraktad!

Mehetnek a búsba jelentgetni - a videofelvételt meg nem fogják használni (már ha van egyáltalán?) mert az az ő saruk, abban a pillanatban ők a bukók!

Ha a rendőrségen ezt zsarolási ügyként jelentetted volna, akkor nem kiröhögnek, hanem együttműködnek az ilyen rohadékok ellen! Ne szarj be, és ne fizess, mert akkor valóban sokáig fogsz fizetni...

jan. 11. 03:14
 25/49 anonim ***** válasza:
32%
Húú, de nehéz.. A jó döntés a nemfizetés, ugyanakkor lehet, hogy tényleg jól megvernek majd első körben. Hát nem irigyellek, ebből hogy mászol ki...
jan. 11. 18:47
 26/49 anonim ***** válasza:
77%
Kur vanak nem adsz meg szemelyes adatot, ha lehet, iratok nelkul mesz oda. Es elotte megnezed, mit irnak rola masok. Rendorsegre nem mennek ezek, esetleg megvernek, de minek verjenek ha nincs penzed.
jan. 13. 13:04
 27/49 anonim ***** válasza:
67%
Most akkor összevernek, vagy megvádolnak polgári-peresen olyannal ami nincs is(16 év, beleegyezett stb)? nekem ez zagyvaság.
jan. 13. 17:52
 28/49 anonim ***** válasza:
38%
A kérdező csak koldul, hátha valaki megszánja...
jan. 13. 20:49
 29/49 A kérdező kommentje:
Már tényleg nagyon fogy az időm.... Mit csináljak?
jan. 15. 16:51
 30/49 anonim ***** válasza:
89%
Rendőrségre bemész, és nem hablattyolsz hanem elmondod a teljes(!!!) igazságot, hogy hibáztál, és ez van és most ezzel zsarolnak téged és az anyukádat is. Ennyi. Ha most fizetsz akkor 2 hét múlva már 1 milliót fognak követeleni... Amit esetleg megtehetsz, hogy a megyei kapitányságra mész be, nem a közvetlen lakóhely szerintire és megmondod azért oda mentél mert félsz. Vagy esetleg mehetsz másik megyébe is ilyennel. De tényleg nagyon őszintén el kell mondani az egészet a legelejéről.
jan. 15. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!