Vészhelyzetben vagyok, mit tegyek?
A lényeg az, hogy akarva, akaratlanul belekeveredtem egy olyan dologba amibe nem kellet volna. Sürgősen előkellene teremtenem kb. 500.000 az az ötszáz ezer forintot.
Jelenleg nincs pénzem és a munkahelyemen havi netto 260.000 ft a fizetésem úgy, hogy 7/5 napot dolgozok 8 órában. Sajnos másodállást nem tudok vállalni, de ami a legborzasztóbb, hogy egyedül élek és mindenem kifizetve 40.000 ft-om maradt egész havi kajám megoldására. A lényeg az, hogy ma este fél kilenckor kaptam az utasítást, hogy 10 napon belül, legkésőbb vasárnap 19.én délután 17:00-ig fizessem meg.
Persze elhiszem majd jön, hogy én tehetek róla, meg hazug sunyi dög vagyok. Istenemre esküszöm, hogy ez nem így van. Tényleg akarva akaratlanul kerültem ebbe a helyzetbe és ha nem tudom teljesíteni határidőra az nekem és az életemnek is annyi. Szóval SOS.
Má azon is gondolkoztam, hogy kérek a szüleimtől, de apum kiskoromban elhagyott minket, anyum pedig nem tud dolgozni mert a térdével a porcokkal van valami ami miatt nem tud dolgozni.
Mi tévő legyek? Kérve kérlek titetekt vegyetek komolyan. Bármilyen normális tanácsnak örülnék hiszen minden egyes perc számít.
"nekem és az életemnek is annyi. Szóval SOS." - "akaratlanul belekeveredtem egy olyan dologba amibe nem kellet volna."
Maffiától kértél kölcsön?
Igen, egy olyan maffia féleség. Persze itt nem az orosz maffiára kell gondolni, de tudják hol lakom, jol dolgozok, hol él egyedül édesanyám.
Továbba szégyen, nem szégyen én feketén dolgoztam edsig egy étteremben és 1 hónapja vagyok ennél a cégnél ahol be vagyok jelentve. Utánna néztem és a bank csak 3 hónap munkaviszony után ad hitelt. Valami más bank nincs aki ad így a 3 hónap munkaviszony nélkül is kölcsönt?
A maffia megölni nem fog, mert akkor nem jut soha a pénzéhez. Egészen gyorsan fog emelkedni amit vissza kell fizessél. Néha péppé fognak verni, esetleg az egyik szemedet kiverik, levágják pár ujjadat. Esetleg minden mozdíthatót ellopnak a lakásodból.
Esetleg még a zálogházzal próbálkozhatsz ha van valamid. Vagy eladod az autódat (ha van). Házadat (áron alul pár nap alatt el lehet adni egy házat, lakást).
Igen, é0pen ez a zsaroló módszer az amitől rettegek. Azt hozták tudomásomra ha ez az összeg nem lesz meg összevrenek, kiverik a fogaimat és végigrúgdalnak a lépcsőn. Ha pedig elpróbálok menekülni vagy szólni merek valakinek anyukámat látogassák meg. Anyukám öregek otthonában van, de kitelik tőlük, hogy oda is bejuthatnak. Neki a nyugdíja a lakhatására megy el. Én pedig kocsi és jogsi nélküp egy albérletben lakom amit így is alig bírok fizetni. Könyörögnöm kellett a kiadónak, hogy havi 20 al kevesebbért adja ki, mert az utcán leszek. Mivel mint írtam pár tízezrem marad egy hónapra kajára, nincs semmi értékes dolgom. Van egy plazma tv a tömblakásombam, de az a tulajé és havi 1x el is látogat, hogy minden rendben van e amikor a pénzért jön. Feltűnne ha eltűnne.
Továbba 1 régi telefonom van (Samsung Galaxy J5), nem hiszem, hogy olyan sokat érne mint amire szükségem van.
Elnézést a hölgyektől, de ha nő lennék még a rosszlányokon is lehet megszedném az árát 10 nap alatt. De férfiként mit tudok csinálni?
A Providenttel próbálkozz, hátha...
Sajnos az uzsorásokkal nem jó ujjat húzni; nekem a lakásomat vitték el bírói segédlettel... a qrva anyjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!