3/14 anonim válasza:
Mióta nem? Az alapfok az ált. isk. A középfok a szakmunkásképző,szakközépiskola,gimnázium. A felsőfok a főiskola,egyetem. ( már másképp nevezik őket,pl a szakközépiskola az szakgimnázium) Mielőtt okoska kijavít...:))
4/14 anonim válasza:
Amikor szakmát szereztem, akkor a szakmunkás alapfokú szakmai képzés volt, a mesterszakmunkás, technikus volt a középfok, az egyetemen, főiskolán megszerezhetőek a felsőfokú.
5/14 anonim válasza:
Nem. Középfok az az érettségi. Szakmunkásképző csak egy szakmai alapképzést ad.
6/14 anonim válasza:
Az érettségi NEM középfokú szakmai képesítés. Mint iskola igen, de nem szakmai
7/14 anonim válasza:
A szakközépiskola is azért középfokú végzettséget ad, mert érettségit is szerez ott az ember.
8/14 anonim válasza:
7. Jártam szakközépiskolába. Igaz 72-76 között, a szabályok változhattak, belátom. Nyomdai fényképész lettem, és igen, érettségivel. De a besorolásom alapfokú képesítés volt. Tíz évvel később technikusi vizsgát tettem, és onnantól váltam középfokú szakképesítésűvé.
9/14 anonim válasza:
Alapfokú VÉGZETTSÉG az az általános iskola, középfokú a középiskola MINDEN fajtája, felsőfokú evidensen a felsőoktatás minden formaja, tehát egyetem, főiskola.
Szakmai képzésben nyilvánvalóan létezik a számunkra alapképzés, hiszen az annyit jelent, x szakma ALAPJAIT sajátította el. Köze nincs a végzettségi fokhoz, tehát tudomisen a szakács alap szakkepzest végzett, a technikumot végzett és a mesterszakacs is csak középfokú vegzettseggel rendelkezik, ha nem ment mellé foiskolara
10/14 anonim válasza:
Szakmát csak középiskolában lehet manapság szerezni? Kétéves szakmunkásképzés már nincs?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!