Mi a véleményetek erről a helyzetről?
Figyelt kérdés
Pasinak felesége van de már más nő tetszik neki és a feleségével elkezd bunkózni?dec. 31. 14:31
2/11 A kérdező kommentje:
én vagyok aki bejön neki
dec. 31. 14:45
3/11 anonim válasza:
Te is meg a pasi is szégyelljétek magatokat.
Kulturáltabb körökben nem szokás, nem illik szétkúrni 1 házasságot, családot.
4/11 A kérdező kommentje:
nem k*rtam szét csak annyit vettem észre hogy mosolyog rám és sokat néz. Nincs gyerekük.
dec. 31. 14:55
5/11 anonim válasza:
De szétkurtad mert állításod szerint azóta bunkózik a párjával.
6/11 A kérdező kommentje:
én még nem viszonoztam semmit
dec. 31. 15:12
7/11 anonim válasza:
De igen, ha eljutott odáig, hogy miattad "bunkózik a nejével".
Ráadásul pár év múlva veled is "bunkózni" fog.
Ő már csak ilyen...
8/11 anonim válasza:
1-3-5-7-es: fogd már fel, a pasi bunkózik a feleségével, mert másra kacsintgat, de ehhez semmi köze sincs annak, aki éppen tetszik neki. A kérdezönek akar töle semmit, nem akar vele kezdeni!
9/11 anonim válasza:
Én a helyedben (ha beszélő viszonyban vagytok és nem csak látásból ismeritek egymást), megmondanám a pasinak hogy észrevetted, hogy sokat néz és mosolyog rád, de te nem akarsz tőle semmit, főleg hogy felesége van, így szeretnéd, ha visszavenne az érdeklődéséből irántad.
10/11 anonim válasza:
Ha semmit nem tehetsz arról, akkor az ő dolguk.
Ha mégis léptél felé bármilyen formában, a helyedben kerülném.
Nem jó ember az, aki így viselkedik embertársával, főleg feleségével, emellett hűsége is ennyit ér.
Totál offos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!