Viberen van olyan funkció, hogy elolvasom az üzenetet,de a másik fél erről nem tud? Többi lent
Tehát,írtam egyik barátnőmnek Viberen,de csak egy szürke pipa van,ha jól tudom kettő kéknek kell lennie ha elolvasta.
Van olyan lehetősége hogy elolvasta,de nekem mégse jelezte ki? Annyira nem értek a Viberhez
Köszönöm ha segítesz ♥️
A viberen tiltott az nem hat ki az smsre és a hívásokra!
Akkor ezek szerint, mindenhonnan tiltott!
Nagyon megharagudott rád?
Köszönöm.
Igazából,ez egy hosszú történet.
Igen,ezek szerint igen.
Kicsit magába zárkózó típus,nekem megnyílt, tőlem 14 évvel idősebb. (40 felett van már)
Nem tudom pontosan miért haragudott meg,nem beszéltük meg,talán ez a legrosszabb.
Volt egy közös barátnőnk, ő kavarhatott be.
Ő irigy volt a mi barátságunkra,de barátnőm mondta, őt sosem fogja úgy szeretni mint engem,és mégis kizárt az életéből. Össze futottunk karácsonyi vásáron,meg akart ölelni,én pedig elmentem onnan.
De miért mentél el? Te is haragudtál rá?
Így elhiszem ha megbántódott,... hogy ha köszönni akartam volna Te meg elfordulsz ott hagysz! Elég megalázó tud lenni az ilyen!😬
Adtam neki egy kulcstartót...
Csak gyors oda akartam adni, ő pedig vissza adta. De az átadás pillanatába akart megölelni...
Barátnőm/férjem szerint el kellene mennem hozzá,dehogy megyek... Belefáradtam
De már nem gyerekek vagytok!
Ezt szépen meg kellene beszélnetek! Nem szabadna neki sem sertődőskednie!
Erre nem tudok mit írni,nem veszi fel a telefont,nem válaszolt az üzenetekre sem.
Nekem fáj, nagyon fáj,de nem próbálkozom tovább hogy átbeszéljük.
Gondolom le vagyok tiltva onnan is, mármint sms, hívás.
Nincsenek neki barátai,olyan igaziak,azt mondta pár éve,fényt viszek az életébe, hogy a szürke napokat színessé teszem.
Igazából úgy volt, hogy egy munkahelyen dolgoztunk,össze vesztünk valami kis apróság miatt,én is nagyon kukacos tudok lenni.
Egy két hétig nem beszéltünk,majd várandós lettem,mindenki oda jött hozzám elköszönni, ő nem,de láttam hogy szomorú,aztán kérdeztem munka társakat hogy viselkedett a nő amikor elmentem,és mondták hogy nagyon magába zárkózott, szomorú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!