Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 10 éve dolgozom gyári fizikai...

10 éve dolgozom gyári fizikai munkásként 3 műszakban havi 168 órában. Kérhetem-e azt hogy csak éjszakás műszakban dolgozzak havonta átlagosan 56 órát és a fizetésem legyen arányosan kevesebb?

Figyelt kérdés

dec. 26. 09:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérheted. Kérni bármit lehet, de nem fogja érdekelni őket.
dec. 26. 09:39
 2/22 anonim ***** válasza:
50%
nem valószínű. Bár kamu a kérdés.
dec. 26. 09:41
 3/22 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu a kérdés?!Nem hiszed hogy 10 éve dolgozom gyári fizikai munkásként 3 műszakban havi 168 órában?
dec. 26. 09:44
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
De azt még elhinném kérdező. Azt viszont nem , hogy 10 év után nem tudod hogy ilyet nem lehet.
dec. 26. 09:47
 5/22 A kérdező kommentje:

Ki vagyok égve 10 év után, 4 nap délelőtt 2 nap otthon, 4 nap délután 2 nap otthon, 4 nap éjszaka 2 nap otthon... ki vagyok készülve mint az állat,

annyira hogy fel mertem tenni itt ezt a kérdést.

Miért nem lehet ha arányosan kevesebbet keresnék?Ezzel milyen kár érné a gyárat?

dec. 26. 10:01
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Például adminisztratív pluszköltséggel jár, ha az azonos beosztásban dolgozók eltérő munkarendben vannak foglalkoztatva
dec. 26. 10:10
 7/22 A kérdező kommentje:

"adminisztratív pluszköltség" ???

Nem inkább adminisztratív pluszmunka? Az olyan nagy adminisztratív plusz munka hogy ezért plusz költséget kellene fizetni a bérszámfejtőknek akik a számítógép előtt ülnek?

dec. 26. 10:17
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem fogja megadni.
dec. 26. 11:02
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy másik, számodra kedvezőbb időbeosztású munkahelyet keress, mely okok miatt nem jöhet szóba?
dec. 26. 11:40
 10/22 A kérdező kommentje:
Nekem az volna a legkedvezőbb ha csak éjszakai muszakba jarnek havi 56 orat, furcsa modon az ejszakai muszakot "szeretem", havi 56 oraban el tudnam viselni, tovabbra sem értem milyen kár érné a gyárat.
dec. 26. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!