Éjszakás műszak utáni alvási probléma, mit csinálok rosszul?
Sziasztok.Nem tudok aludni éjszakás után.
Szóval általában jól érzem magam és tudok is aludni 7-8 órát, de most valahogy nem megy és ilyenkor mintha depis lennék, pl: most arra keltem fel mintha nyomják a mellkasom és furán érzem magam, gyors ittam egyet, nyitottam ablakot aztán melegítettem kaját és jól érzem magam, mintha kijött volna belőlem, 9 óra után feküdtem le bő 4 és fél órát aludtam kb.
Alvás előtt virslit lehet nem kellett volna ennem, de éhesen se akartam lefeküdni.
Lehet azért van mert: kicsit odavagyok egy lányért aki tetszik, melótársamról van szó nemrég jött, külsőre egyezik az én életkorommal,de 6 év van köztünk😅 most van barátja, ezt tiszteletben tartom ezért is próbálok szabadulni ettől, mint ahogy írtam gyors elkezdtem csinálni dolgokat miután felkeltem, így űzöm ki a gondolataimból is a csajt. Viszont nem biztos hogy ettől van, de ilyen érzés akkor se kapott el amikor reggelre mentem dolgozni 3 óra alvással.
Próbálom kerülni a kontaktot hogy elmúljon,de a gondolataimból már nem.
Vagy azért mert: Olyan mintha nyugtalanságot érzek és lehet ettől van a nyomás érzés is a mellkasom közepén, régen is volt ilyen, talán akkor is csaj volt a háttérben, ilyen volt csak mostmár nem az van hogy ez tönkreteszi azt hogy ne tudjak visszafeküdni.
Lehet ez az ok.
Alvás előtt csak valami egészen minimálisat egyél, max. 1 szál virslit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!