Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS,Segít valaki?

SOS,Segít valaki?

Figyelt kérdés
1 hete elhagytam a penztárcám,teljesen kivagyok😞4kiskoru gyermekkel várom a karácsonyt.Mit csináljak?Teljes kétségbeesés szélén állok…neten nézelodtem ,de nemtudom mit csináljak😞Segítsetek kérlek ,pár nap múlva karácsony😢
tegnap 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Rokontól/ismerőstől/kollégáktól kölcsön kérni?

Vagy besétálsz 1 bankba és felveszel pár ezer összegű személyi kölcsönt.

És jut eszembe mostanság a flakonok/palackok visszaváltásában is nagy lóvé van, hát keresgélj, gyűjtögess.

tegnap 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
És a segítő mit kap cserébe?
tegnap 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
tegnap 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De milyen segítséget szeretnél? Azt akarod, hogy valaki küldjön neked lóvét?
tegnap 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy vegyünk neked karácsonyra 1 pénztárcát?
tegnap 18:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van,tiszta hülye vagyok…..
tegnap 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Rendőrségen érdeklődni vagy a helyi rádiósokat megkérni, hogy mondják be mit keresel.

Emellett alap, hogy kártyák iratok stb mielőbbi hivatalos jelentése, letiltatása alap.

Pénz , ha volt benne, nagyon ritkán van becsületes ember, aki nem nyúl hozzá.

De az is megesik, hogy valaki kinyúlja és elfobja. Aztán valaki iratokkal telien megtalálja.

Érdemes csekkolni bankkártyád számláját. Nem-e vásárolt vele valaki s azt jelenteni, hely bemérve bank által, aztán rendőrség csekkolja pl az adott üzlet kameráit.

Máskor vigyázz jobban az ilyen fontos dolgokra.

Vagy ha szétszórt vagy, akkor dobj rá egy dísz láncot, ami pl táskádhoz vagy kabátodhoz van kötve.

Nekem erre van egy rugós damílos kulcstartóm.

Hajlamos vagyok zárban hagyni kulcsot.

Ezt a cuccot rácsiptetem kabátom zsebére vagy nadrágomra. Huzza a ruhát ha zárban marad haha

ma 00:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!