Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » 16 évnél idősebb vagyok mégis...

16 évnél idősebb vagyok mégis törölték a fiókomat,miért?

Figyelt kérdés

Két napja a szerkesztőség törölte a fiókomat,mert állitólag még nem vagyok 16 éves,írtam nekik e-mailt akkor is és ma reggel is de azóta még mindig nem kaptam választ.

Írtam nekik,hogy ha szükséges elküldök nekik valamilyen okmány iratot ami igazolja a koromat.

Ilyen esetben mi a tehendő,hogy visszakapjam a régi fiókomat,illetve veletek már volt ilyen?

ma 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg a választ. Itt csak a többi felhasználó válaszol, akik nem tudják hogyan működnek a háttérben a dolgok, vagy a rendszer. Részedről most az sincs rendben, hogy visszaregisztráltál, mert ott van a szabályzatban, hogy tiltás után nem jöhetsz vissza.
ma 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Mit írtál a kérdésedben? Vagy esetleg a hozzászólásban?

Amennyiben egyértelműen kiderül, hogy 16 év alatt vagy, akkor jogos a tiltás.

ma 19:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Most ezt a fiókot egy másik e-mail címről regisztráltam.

A kérdésemet pedig a testvérem nevében tettem ki aki még nincs 16 éves ami egy műtéttel kapcsolatos kérdés volt.

ma 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy a testvéred a kérdésben? Vagy magadat adtad ki 16-nál fiatalabbnak?

Olvasd el a szabályzatot ahogy az első hozzászóló írta.

ma 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy fogalmaztad meg, hogy abból egyértelműen az derült ki, hogy a kérdés kiírója 16 éven aluli, akkor nincs mérlegelés és tiltják a profilt. Ha szerencséd van (és technikailag megvalósítható, ez is egy jó kérdés, hogy vajon még mindig a lassan 20 éves rendszer fut a háttérben) akkor visszavonják.
ma 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!