Miért tűnt el a fiúkból a férfiasság?
Figyelt kérdés
Persze tisztelet a kivételnek, de...
Ma már legtöbbször csak olyan srácokat látok, akikben semmi férfias nincs. Hordják a kis feszes fehér cuccaikat, a férfi retiküljüket, a csillogó-villogó kis fülbevalójukat, puszival köszönnek még a fiú ismerőseiknek is és a hajukon (ami vagy oldalra fésült, vagy tövig lenyírt) látszik, hogy órákig a tükör előtt tollászkodtak. Mi lett a normális fiúkkal? (persze ugyanezt a lányokról is kérdezhetném)
2010. nov. 6. 19:48
2/12 Neménvagyokaz válasza:
Sok lett a b*zi. Vagy az a divat ha valaki olyan mint egy b*zi...
3/12 mana007 válasza:
Hát igen, rengetegen vannak és fogalmam sincs mi hozta ki belőlük. De ne add fel a reményt! Hidd el, vannak olyan fiúk akik megbotránkozva nézik az ilyeneket. Csak jó helyen kell őket keresni...
4/12 anonim válasza:
rossz korosztály között keresgélsz :D
5/12 A kérdező kommentje:
Ez lett a divat, de miért kell feltétlenül a divatot követni? Miért kell majmolni a másikat? Amúgy a legtöbben csak díszbu*ik.
2010. nov. 6. 20:13
6/12 bamboochatheone válasza:
Hogy miért? Mert feltűnési viszketegsége van egyedeinknek. Na meg persze ez egy láncreakció, aki nem áll be a sorba kimarad a "buliból"...Hát én nem fogok beállni..:P
7/12 anonim válasza:
Nekem feltűnési viszketegségem van, de azt úgy próbálom megvalósítani, hogy már kb 1éve kondizok és ki akarom magam gyúrni :D az legalább hasznos és "sukár" is :D
8/12 anonim válasza:
Én támogatom a másságot. Remélem, hogy egyre több búza lesz, így sok-sok kislány marad egyedül, akiket majd jól meg kell .... vigasztalni. :)
10/12 anonim válasza:
[link] <-- Most a páwaság a divat, majd elmúlik ez is egyszer (remélhetőleg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!