Visszakuldjem az Aliexpressen rendelt alaplapot vagy reszleges visszateritest kerjek?
Figyelt kérdés
Melegszik nem jo az alaplap. Nem tudom rossz volt e vagy vmi eszkozom tette tonkre vagy megsertettem. Nem akarok penzt bukni a dolgon es mihamarabb mukodo laptopot akarok. A verzio visszapostazom es elvileg teljes visszaterites (postaval megnovelt osszeggel) van. Ekkor penznel vagyok de nincs alaplap se mukodo gep tehat rendelek masikat (ami ha nem tudnak cserebe kuldeni masikat ez a ceg nemileg dragabb lesz). Esetleg ha lehet kerni javitva kuldjek vissza. B opcio reszleges visszaterites ekkor vmennyivel kisebb lesz a karom nalam marad az alaplap amit meg tudok javittatni. Ez akkor lenne a legjobb ha allna a javitasi koltseget amit nem tudni mennyi lesz de szerintem 15bol kijohet. Sajnos nagyon messze van olyan ahol javitjak ami nekem 2 utazas de ha uj alaplap lesz akkorse merem mar beletenni nehogy esetleg a csatlakoztatott cuccok hazavagjak tehat lehet muszaj lesz megnezetni. Az elado mar joideje nem kommunikal egyszer sikerult vele akkor azt allitotta hogy bevizsgalt kuldes elott.. mit valasszak visszakuldes vagy visszaterites? Normalis joszandeku valaszokat csak olyan hogy nezzek masik laptopot stb nem jatszikdec. 12. 22:02
1/2 anonim válasza:
1. Aliról (és társairól) nem rendelünk semmit 5 Euró fölött.
2. Alaplapot nem nagyon fognak javítani.
3. Mi nem tudjuk, neked mi lesz a jobb megoldás.
4. Ha nem értesz hozzá, akkor már az első alkalommal sem neked kellett volna megpróbálni összerakni.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval. Ilyen mondhatni megbízhatatlan oldalakról ne rendelj komoly dolgokat mert úgyis csak a gond lesz vele. Inkább legyen drágább, de biztosabb. Sok olyan esetről tudok ahol az eladó felszívódott eladás után aztán futhattak a pénzük után. Az "a" és "b" terveidről meg jobb ha te döntesz, nem pedig idegenek az interneten. Te tudod, hogy neked mi a fontosabb, jobb lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!