A legutobbi 2 csomagom nem jott meg, Es nem szeretnék vissza adni a pénzemet. Borzasztó drága volt. Azzal baszogatnak hogy nézzem meg a ház környékét meg hivjam fel a futár szolgálatot.?
Figyelt kérdés
Hivtam oket persze hogy hivtam minden nap, sajnáljuk nalunk nincs Es nem is volt ilyen csomag. Az alkalmazas szerint kézbesítették a csomagomat. Szomszéd biztos nem vette át mert panelban élek és fel tud csengetni és eddig mindig 15-20 percel kézbesítés elott hivott a futár… Hogy értessem meg velük, hogy nem ért ide és szeretném vissza kérni a pénzt?🥲okt. 4. 10:42
1/5 anonim válasza:
Náluk nem is volt, de kézbesítették. Akkor hogy is van ez? :D
3/5 A kérdező kommentje:
1. Hát úgy gondolom, hogy eltette a futár, mert gondolom ku*va nagy volt a csomag és szerintem eltette.. nem is értem, nem ez volt az első alkalom hogy lenyulták a csomagom. A postánál rendszeresen egy lopós nő hozza a cuccainkat, aztán egyszer megkérdezte, hogy miket szoktam rendelgetni én pedig válaszoltam (nem biztos hogy kellett volna🥲) hogy ruhákat, díszeket meg ilyesmi kacatos dolgokat. Hát azóta rendeltem 2x Es egy sem jött meg, de kézbesítettet jelez az app-ban.. manapság már a póstában sem lehet megbízni..😭
okt. 4. 17:16
4/5 A kérdező kommentje:
2. Persze, nyilván, hiszen közel 30ezer Ft értékben rendeltem de eddig meg nem fordult elo hogy ne hivott volna fel a futár vagy ha nem is de legalabb felcsenget
okt. 4. 17:19
5/5 anonim válasza:
Hát én elég biztos vagyok benne, hogy P.E.B.K.A.C.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!