Packeta Z-box, hogy működik a csomagátvétel?
Most rendeltem először ilyen automatába, de úgy tudom, ezeken nincs semmi kijelző meg ilyenek.
Akkor mégis hogy fogom tudni átvenni a csomagot?
El tudná valaki mondani részletesen, aki már használta? :)
Kapsz egy linket emailben. Ha előre fizettel akkor kapsz egy kódot és azzal ki tudod nyitni az automatát.
Ha utánvéttel fizetsz akkor előbb a telefonodon kifizeted, aztán azonnal kapsz egy kódot, amivel szintén ki tudod nyitni.
Ne rendeljetek packetába! Mocskos szarházi cég. Én szarrátörve kaptam meg a csomagomat. Természetesen leszarták és mutogattak az ÁSZF-re ami kb majdnem mindenféle cuccot kizár. A csomagolás ép volt és nemcsak eltört benne a cucc hanem konkrétan törmelékké vált.
Az automatáik telefonos applikációval nyílnak szóval egy ilyen szart le kell töltened majd. Wifin keresztül kell kapcsolódni vagy bluetooth-on keresztül. Kijelző nincs, képernyő nincs. A szar app meg foglalja a helyet a telódon és ez nem olyan hogy szólsz anyádnak hogy hazafelé hozza el, és átküldöd a kódot, mert itt csak applikációs vezeték nélküli kapcsolattal lehet kinyitni.
Kerüljétek el jó messzire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!