Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most, hogy a FOXPOST egyesült...

Most, hogy a FOXPOST egyesült a Packetával és a Packetából is FOXPOST lesz, ez ugye nem fogja "tönkretenni" a FOXPOST automatákat?

Figyelt kérdés

Packetát mindössze 2 alkalommal használtam. A szállítás sebességével és minőségével nincs bajom, egydül az nem tetszett, hogy az automatákon nincs se kijelző, se bankkártya terminál, szóval a nyitáshoz mindenképp kell egy okostelefon, amin rajta van a Packeta alkalmazás, ráadásul így nem tudok kártyával fizetni, ha utánvétes a csomagom, ami eléggé gáz, ha ezért nem tudom átvenni a csomagomat (mondjuk amiket Packetába kértem, azokat előre kifizettem)...

Ezzel szemben a FOXPOST teljesen jó, ott SMS-ben és E-mailben kapom a kódot, akár egy butatelefon vagy egy cetli is elég a felírt nyitókóddal és kártyával ki tudom fizetni az utánvétes csomagot, semmi egyéb nem kell hozzá.

Úgyhogy kérdem én, vajon megmarad ilyen jónak a FOXPOST, mint amilyen most is, vagy kénytelen leszek a gagyibb MPL és GLS csomagautomatákat használni helyette? Nagyon remélem, hogy nem, mert a FOXPOST volt a legjobb... Megnézhettem, hogy hol jár a csomagom, ha probléma volt, felvette a telefont az ügyfélszolgálat, stb.

okt. 25. 13:05
A kérdező szavazást indított:
Marad ilyen jó az átvétel, mint most
Sajnos átveszi a Packeta átvételi módszerét
Egyes automatáknál így lesz, másikaknál meg úgy
6 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Esetleg ügyfélszolgálat megkérdezése? Bár csak a név maradásáról tudok, az automaták sorsáról nem. (nemrég telepítettek még egy automatát kijelzövel, kártyapanellel, szóval lehet, hogy ez az irány marad)
okt. 25. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Marad ugyanilyen, a packeta fog alkalmazkodni hozzájuk.
nov. 10. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
#2 A Packeta vásárolta fel a Foxpostot, nem fordítva. A Foxpostnak kell alkalmazkodnia...
nov. 27. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

#3 Az vàsàrolta meg, aki a packetàt is megvette, rosszul tudod. Hidd el nekem, üzleti partnerük vagyunk.

A packeta Magyarországon megszűnik, foxpost lesz az összes box. Majd meglàtod.

nov. 27. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
40%

#4 [link]

Én meg értek magyar nyelven, és tudom értelmezni az olvasott szöveget.

Igen, a Packetának eddig is volt tulajdonosi köre, ezek vették meg most a Foxpostot, de a nevet megtartják, ezért fog a packeta magyarországi ágazata Foxpost néven működni.

A Packeta az utóbbi évben akkorát zuhant az ügyfelek szemében, hogy már mindenki kerüli, aki teheti. Most úgy gondolják, hogy Az emberek hülyék, és egy sima névváltással minden rendben is lesz. Nem lesz rendben, a Foxpostot is kerülni fogják, és így csinosan tönkre is teszi a Packeta a magyar konkurens céget. Majd egy év múlva vejelentik, hogy a Foxpost megszűnik,és "visszatér a megmentő Packeta". Mi meg itt tapsoljunk ennek, igaz? Hát nem...

dec. 1. 07:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!