Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet végleg megszabaduln...

Hogy lehet végleg megszabadulni a lisztatkától? Már 4 napja folyamatosan mindenféle vegyszer, ózongenerátor száraz levegős ködölés ecetes mosás napi többször. Már semmi nincs a konyhaszekrényben mindent kidobtam elvittem onnan.

Figyelt kérdés
dec. 8. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Veszel műanyag zárható dobozokat vagy pl fél literes tejfölös vödröket elrakod/beszerzel.

Minden frissen vett árut, amit szeretnek, mindent abban tárolni és jól elzárni.

Ezelőtt mindent kitakarítani.

Ha lapul is valahol néhány, idővel úgyis meghalnak.

Felesleges minden mérgező vacakkal próbálkozni.

Hermetikusan kell zárni mindent és megfelelő higiéniát tartani.

Anyámnak is pofáztam már mióta... Nem tette meg.

Aztán átmentem és megcsináltam neki.

Azóta nincs semmi gondja a dögökkel. Rovarmentes ismét.

Nálunk sok tejföl megy el, ezért sok vödrünk volt s van is.

dec. 9. 02:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Pl ha veszel lisztet nem csak úgy bebaccod "bontatlan" papírzacsiban.

Tessék szépen átönteni jól zárható tárolóba!

dec. 9. 02:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen tanultam belőle ezentúl biztos, hogy tárolókba tartok mindet és külön. Azonban most tényleg kidobtam mindent amim csak volt még a sót is. Még mindig jönnek elő valahonnan meddig élnek ezek hihetezlen hogy semmiféle rovarírtó nem használ már attól félek nekünk meg az úz új konyhaszekrénynek hamarabb lesu bajunk. Abbahagyom a gőzölést abba is rovarírtót tettem már és nem bírom már ezt a szagot a házba.
dec. 10. 20:36
 4/5 toki01 válasza:
A fentieket szerint csináltuk évek óta, viszont néha így is előfordult, hogy kikeltek. Egy tapasztaltabb ismerős javaslatára hűtőbe tettük, állítólag ott nem tud kikelni, egyelőre működik. Egy próbát megérhet neked is.
dec. 24. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta nem is vásároltam be csak minden nap azt amit megdőztem. A fűszerek kenyér stb másik szobában vannak. A konyhában csak a tányérok evőeszközök edények vannak amit minden használat előtt elmosok. Mindezek ellenére minden nap találok a konyhaszekrény közötti csempén ott jobban látni pár darabot 2-4. Nem tudom szerintem repülnek ezek. Mikor halnak éhen már 4 hete vagy több hogy nem tudok szabadulni tőlük. Hőlégfújó a konyhában van és azzal nyírom ki őket.
dec. 28. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!