Milyen típusú ózongenerátorral vagytok megelégedve? Melyik típus(ok)ban csereszavatos az ózonlap? Honnan tudom, hogy mikor kell cserélni?
Kb. 70 nm-es régi házban szeretném a "ház szagát" belülről semlegesíteni. A kibocsájtási teljesítmény, szerintem nem gond, mert szobánként, fokozatosan fertőtlenítenék. Viszont, úgy tudom, az ózon betétet időnként cserélni kell.
- Milyen típusok vannak, amik ár/érték arányban jó vételnek tűnnek, ha figyelembe veszem, hogy a jövőben szintén ár/érték arányban tudok majd venni hozzá ózonlap betétet?
- Azt olvastam, hogy a "megfáradt" ózonlapka is termel valamennyi ózont, ezért "kiszagolni" nem lehet. Hogyan tudom meg, mikor érdemes cserélni?
Én az Aliexpressen vettem a covid alatt olyat, ami 28 grammot tud termelni egy óra alatt. Töksötétben a lapkán látszik, hogy mekkora felületet borít be az ívkisülés. A covid időszakát egy munkahelyen rendszeresen fertőtlenítgetve is még nem kellett betétet cserélni benne, a nagyobbik fele még jó a felületnek, vannak lyukak ugyan benne...
Ha debreceni vagy, kölcsön tudok adni egy nem használtat 1-2 hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!