Perköltséget kell kifizetnem. Az illetőnek nincs bankszámlája,kezébe nem szeretném adni... A fiának van számlája,neki elutalhatom? Természetesen közleménybe beleírom akinek menne és az ügy számát.
Figyelt kérdés
nov. 27. 11:28
1/5 anonim válasza:
Nem utalhatod tetszőleges helyre. Annak kell odaadnod, akinek jár.
2/5 anonim válasza:
Postai úton nem lehet? Esetleg ügyvédi letétbe?
3/5 anonim válasza:
Szerencsére az senkit nem érdekel, hogy te mit szeretnél vagy nem szeretnél.
4/5 anonim válasza:
Beszélj az ügyvédeddel. Mert bizonyitanod kell tudni, hogy kifizetted az összeget.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki érdemben válaszolt! Szerintem postai úton lesz elküldve,igaz költségesebb sajnos,ezért szerettem volna utalni. Aki meg csak azt tudta írni,hogy szerencsére senkit nem érdekel,hogy én mit szeretnék,nem itt kell kiélni magát. Ígyis le lettünk húzva nem kevés pénzzel,behúztak a csőbe,de tudjuk milyen jó a törvény,sosem azt védi,akit kellene... nem szeretnénk 2x kifizetni több százezer forintot.
nov. 28. 06:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!