Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook : ismerősök száma...

Facebook : ismerősök száma frissítés után nem állítható át nyilvánosról?

Figyelt kérdés

11 éves a FB profilom eddig az ismerősök számát és listáját úgy állítottam be ( tekintve volt rá lehetőség ), hogy ne legyen nyilvános. Most a frissítés után azt látom kiírja a profilra és csak az állítható be a nevek listája nyilvános legyen - e vagy sem.

Az elmúlt kb 3 évben már csak külföldi oldalakat olvasok ott jellemzően hírek miatt úgyhogy nem tudom én néztem valamit be vagy tényleg most a frissítés miatt van ez hogy nem lehet titkos 50 ismerősöd van vagy 4500? Köszi ha jobban benne vagy a dologban és segítesz / trollokokat csak ignorálom majd sorry :D /.

ma 07:52
 1/1 anonim válasza:

Remélem csak valami hiba,

volt róla itt szó egy hete sokaknak feltűnt, de az okát nem tudjuk. Engem zavar amúgy is utálom amikor valaki úgy érzi ez határozza meg TikTokon is mindig kinek hány követője van rém unalmas.

ma 08:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!