Eteleart kérdése:
Hogyan tudok belépni a youtube csatornámra?(nincs meg a belépési email cím). Az ott megadott emailre jönnek az értesítések, de ha ezzel lépek be, akkor az ehhez tartozó egy másik csatornára lépek be és nem látom a keresett csatornát. Kösziaválaszt
Figyelt kérdés
nov. 27. 09:43
1/2 A kérdező kommentje:
Részletesen: 15 évvel ezelőtt létrehoztam egy csatornát. Valamikor 5 évvel ezelőtt meg lett változtatva a neve és ahogy a súgóban próbáltam rájönni, valószínű, hogy történt egy "YouTube-csatorna áthelyezése egyik márkafiókból a másikba" ilyen akció is. Az eredeti belépési email/passw kombót nem tudom. Viszont van egy email címem (gmailes), amire jönnek a youtube-ról értesítések és az is van megadva a csatornánál, viszont ezzel az email címmel nem tudok belépni ui ha ezzel az email címmel lépek be, akkor az, az ehhez tartozó youtube csatornára visz és innen nem látom az eredeti csatornát, amibe be szeretnék lépni.
nov. 27. 09:44
2/2 anonim válasza:
Ahol össze lettek vonva a márkafiók csatornák a google fiókba, ott Youtube-ra belépéskor a jobb felső sarokban a profilképre kattintva lehet a csatornák között váltani (/fiókváltás). Itt sem találod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!