Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az "alapcsomagba" tartozó...

Az "alapcsomagba" tartozó tv-csatornák hogy "foghatók be"?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom, hülye vagyok ehhez az egészhez. A helyzet a következő. Elköltöztem, és szeretnék internetre előfizetni. Tv is van, de én alig nézném, szóval nem akarom, hogy rám sózzanak 500 csatornát, sőt konkrétan csak azok kellenének, amik elvileg alapból is bejönnek, az a 8 v hány db. Otthon, kertes, régebbi házban legalábbis úgy van, hogy csak a netért fizetünk, meg a vezetékes telóért (de nálam az se játszana), és csak a közszolgálati adók, az rtl klub, a tv2 meg tán az izaura meg vmi muzsika tv vagy vmi ilyesmi nevű adó van, max. 10 csatorna. Nekem se kéne több (még ezek se érdekelnek), de nem tudom, hogy nálam milyen antenna/műhold/vezeték akármi van. Vagy csak annyi lenne a dolog, h az optikai szálról bejövő netre csatlakoztatja majd a szaki a tv-t, és akkor már alapból meglesznek ezek az alapcsatornák, ha meg fizetnék pluszban vmi tv-s csomagot, akkor meg lehet netflix, minimax meg viasat meg akármi?

Új, néhány éves társasház amúgy, és amikor hozták a tv-t, akkor azt mondták, hogy vmi cr modultól függenek majd a beállítások.

Köszönöm, és bocsánat, tényleg hülye vagyok ehhez. :(

okt. 25. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"A szabadon fogható mindigTV szolgáltatás egyik fő előnye, hogy nincs előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat. A szolgáltatáshoz egy dekóder vagy egy olyan tévé szükséges, amelybe bele van építve a szolgáltatás vételéhez szükséges (DVB-T MPEG-4 szabványú) tuner. Emellett szükség van egy megfelelő kül- vagy beltéri UHF antennára. A szolgáltatáshoz szükséges eszközökről részletes információt ezen az oldalunkon találsz."

okt. 25. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Az alapcsomag 3400Ft-ba kerül.

okt. 25. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, #2-es az "alapcsomag" az mindigtv-premium-hoz tartozik amit #1-esként linkeltem az az ingyenes.

A premium vételéhez azonban még kell hw is, ami vagy a tv-be megy, vagy spéci beltéri.

okt. 25. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapcsomagot kérdezte ezért az alapcsomagot mutattam.

Kérdező döntse el hogy az alapcsomag kell-e neki vagy az ingyenes..

okt. 25. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ingyenes csatornák környékén 16 éve nincs változás.
okt. 25. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos van ott kábeltévé. Derítsd ki, hogy mi, talán már be is van kötve, csak nincs érvényes szerződés. Előfizethetsz általában csak internetre is.
okt. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!