Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Adhatok ma fel úgy levelet a...

Adhatok ma fel úgy levelet a postán, hogy nem írom rá a feladót?

Figyelt kérdés

Fel tudom adni, ha csak a címzettet írom rá, és a feladóból semmit?

Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni!

nov. 24. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Könyvelt küldeményt nem lehet, anélkül igen. Könyveltnél sem kell igazolni a feladót, fiktív adatokkal is felveszik a rendszerbe.

Mi a célod ezzel? Névtelen levélnek nem sok hitele van, ha a saját nevét sem volt hajlandó az állításához adni valaki. A szerelmes levél inkább ijesztő vagy fenyegető élmény lehet, hogy te tudod valakinek a címét, és mégsem árulod el ki vagy.

nov. 24. 22:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm válaszod! Ha jól értem, a könyvelt küldemény, az ajánlott, elsőbbségi, stb? Ez egy sima levél lenne minden nélkül. Ezt akkor megengedik, hogy feladjam?

Igen, egy szerelmeslevél-szerű lenne, remélem nem lesz ijesztő. Szerintem gondolni fog rám, hogy esetleg én küldtem. Viszont reakcióit, méginkább pozitív választ nem igazán várok. Így nem szeretnék egy olyan szituációt, hogy a megkapja a levelet, és nézik, a levelemet a címzett és környezete, hogy milyen pancser vagyok. Vagy továbbmegyek, esetleg ki se bontsa.

nov. 25. 07:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Feladhatod (ha nem könyvelt ahogy fent írták). Semmi sem kötelez arra, hogy ráírd. De nem fogja kibontani. A feladó igazán akkor fontos, ha sikertelen kézbesítés miatt vissza kell küldeni a feladónak (pl. hibás címzés, nem vette át stb.).
nov. 25. 07:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Már nap az ajtó elé akarod tenni a virágot?
nov. 25. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ez nem ugyanaz az őrült, aki a híresség házába akart bejutni és az ajtaja elé ajándékot rakni.
nov. 25. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!