Egyszerre hány levelet adhatok fel a Postán?
Figyelt kérdés
Gumikarkötőket szeretnék borítékban feladni, külön külön címre. 50 levélről lenne szó. Feladhatom őket egyszerre?2013. febr. 28. 22:28
1/3 anonim válasza:
Akár 500 levelet is fel lehet adni egyszerre .
Szóval nincsen kikötve , hogy hány levelet , vagy csomagot adhatsz fel egy nap .
Tehát igen fel adhatod egybe az 50db levelet .
2/3 anonim válasza:
Amennyire pénzed van. Max a postán dolgozó ügyintéző néni fog rád szúrós szemmel nézni! :) De azt meg tojd le, mert ez a dolga! :)
3/3 2xSü válasza:
Én adtam fel már postán 150 levelet, benne CD-vel, ajánlott levélként, tértivevénnyel. Persze inkább nyitottak nekem egy külön ablakot (akkor még nem volt sorszámhúzós rendszer). Zokszó nélkül lemérték a 150 levelet egyesével, ragasztgatták rá az azonosítókat, stb… Eltartott egy ideig, de ha 150 levelet akarok feladni, akkor annyit.
Egy cég esetén nem ritka, hogy egyszerre több száz levelet ad fel valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!