Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mai nyári táborokban a meztele...

Mai nyári táborokban a meztelenség tabu?

Figyelt kérdés
Úgy értem régen voltak olyan vadkempingek táborok, ahol a fiatalok pl együtt fürödtek v mosakodtak. Ma már ez nem fér bele? Vagy létezik még ilyesmi?
nov. 21. 13:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Meztelenkedős perverzünk ma sem nyugszik.
nov. 21. 14:43
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

18 alatt biztos hogy nem. Mármint hivatalosan. Törvény írja elő ha jól tudom hogy ifjúságvédelmi megbízottat kell kijelölni, akinek az is felelőssége hogy a fiatalok nem dughatnak egymással. Eléggé begyűrűzött az amerikai prüdéria és egyéb irányzatok a nyugat európai kultúrákon keresztül hozzánk is és annak mindenhol van lecsapódása, az élet minden területén, ami kombinálódik a túlszabályozással és a kelet európai megfelelési kényszerrel.

Manapság a munkahelyen a fürdőből se jöhetsz ki egy szál törölközőben...

nov. 21. 15:03
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Igen az. A középiskolás táborokban nincsen meztelenkedés a zuhanyzóban a fiúk és a lányok között.
nov. 21. 15:53
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem is feltétlenül arra gondolok, hogy koedukált meztelenkedés, hanem akár nemek szerint külön. Ma már ez nem fér bele?
nov. 21. 16:00
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
Miért akarna bárki meztelenkedni nyári táborokban? Feltalálták már pl a fürdőruhát.
nov. 21. 16:30
 6/14 anonim ***** válasza:
49%

Nem, nem az.

(tapasztalat)

nov. 21. 19:18
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem sem tabu,bár bizonyára van különbség tábor és tábor között.
nov. 22. 05:13
 8/14 anonim ***** válasza:
22%
Nem fér bele.Menjél qurvázni.
nov. 22. 14:37
 9/14 anonim ***** válasza:
44%

Miért kéne tabunak lennie?

Amikor közösen tusolunk, az most is meg van.

Még úgy is, hogy edzőként vagyok a gyerekek mellett.

Szerintem abban semmi rossz nincs, ha simán tudnak az emberek bárhol közösen tusolni.

nov. 23. 07:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ott más is lenne fürdésen kívül. Jól megtöcskölnék egymást... 🤭🤭 Orgiába fulladna.
nov. 24. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!