Fiúk lányok ti mennyire vagytok szégyenlősek ?
Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 13:52
3/19 anonim válasza:
Szomszédnak, idegennek nem kell látnia, ám ha dokiról vagy ismerőseimről van szó nem hat meg.
Sőt, gy dolgot mai napig nem értek:
Pl anno suliban sipítoztak "csukd már be az ajtót" az öltöbőnél. Pedig csak alsóneműben voltunk.
Mondom a csavart, aki ez miatt hisztizett... Nos... Online-n publimus képei között van tangás bikinis képe a mai napig kint...
Logika...
30N
5/19 anonim válasza:
Mondhatni normális, hogy majdnem mindenkibe belenevelnek egy traumatikus szégyenérzetet a saját teste miatt. Nekem ilyenem nincs. De mivel az a norma, hogy nem szabad látnunk másik embert úgy, ahogy megszületett, mert akkor szodoma és gomorra, ezért az időm 99,99%-ában nekem is takargatnom kell magamat, nehogy valaki kivágja a cirkuszt.
6/19 anonim válasza:
Igaz én már Férfi vagyok, de egyáltalán nem vagyok szégyenlös.
8/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok szégyenlős, és nincs is mit szégyellnem ha meztelenre kell vetkőznöm mások előtt.
9/19 anonim válasza:
Én csak a szüleim előtt vagyok szégyenlős. Nem tudom miért, de így alakult. De egy öltözőben, zuhanyzóban, szaunában nem takargatom magamat.
21f
10/19 anonim válasza:
Én nem vagyok az, lekopott rólam 16 felé. 29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!