Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A lányok mért sokkal szégyenlő...

A lányok mért sokkal szégyenlőssebbek a fiuknál?

Figyelt kérdés
pl..egyszer erdőben sétáltunk, mi fiuk elintéztük egy fa mögött, a csajoknak is nagyon kellet, és ahelyett hogy mentek volna a bokorba , inkább még órákon át tartogatták, mig hazamentünk
2010. febr. 21. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert mondjuk a fiúk csak előkapják, hugyoznak, és kész.

A lányoknak le kell tolni alul MINDENT, ami nem túl kényelmes egy erdőben...

2010. febr. 21. 00:06
 2/4 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Szégyenlősebbek? Ma vonatoztam hazafelé. Egy csaj letolt gatyával guggolt. A vonatból lehetett látni a fehér p.csáját. Én fiú létemre nem álltam volna neki a város közepén kiengedni. Pedig mennyivel egyszerűbb...

19/f

2010. febr. 21. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert nekik több percbe telik és bonyolultabb. Le kell venni mindent meg lehet mást is el kellett volna intézniük, egyéb női dolgokat nem csak pisilni.

Ha pasi lennék én is lazán elintézném ott helyben egy fa mögött.

Amúgy egyes fiúknak szokásuk rárontani a csajokra, szóval meg tudom érteni, hogy inkább tartogatták.

2010. febr. 21. 01:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert abban a helyzetben kiszolgáltatottak!

Az erdő egyébként is rejtélyes hely, félig le kell vetkőzni, leguggolni, vigyázni arra, hogy le ne pisilje a bokáját. Ha valaki ebben a helyzetben "megtámadná", szerinted el tudna futni? Ráadásul az egész helyzet kiszolgáltatottá teszi. Nem tud elbújni egy fa mögé, minden látszik, maga a helyzet is cikis.Tehát genetikailag vagyunk így kódolva.

2010. febr. 21. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!