Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan változik meg az élete...

Hogyan változik meg az élete annak, aki tragikus hirtelenséggel elveszíti a szerelmét?

Figyelt kérdés

A férjem két éve és három hónapja álmában halt meg.

Azóta is minden nap rá gondolok. Egy évig képtelen voltam a sírjához kimenni. Mai napig képtelen vagyok az egykori közös kedvelt helyeinkre elmenni, nem megyek be a kedvenc kávézónkba.

A közösen lakott lakást azonnal ott hagytam, nem tudnék ott élni nélküle.

Amióta lelkileg erősnek éreztem magam, hogy a sírjához kimenjek, mindennap megyek; megsimogatom a sirkõvén a nevét és beszélek hozzá.

A szobában egy kis asztalon a fotója van, egy azok közül, amiket készítettem róla, mécsesekkel és a szent kereszttel.

A fájdalmas gyászban mankót a spirituális könyvek hoznak, ezekbe kapaszkodom, hogy pici vigaszom legyen.

Az életem soha nem lesz teljes ezek után...

tegnap 22:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát eléggé.

Sajnos nem látom, mit kéne máshogy csinálnod, nyilván nehéz az egész.

tegnap 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!