Melyik gitár lenne a legmegfelelőbb elsőre, csak otthon szeretnék hobbiból gitározni?
Figyelt kérdés
Akusztikus gitárra gondoltam.nov. 16. 23:34
2/4 anonim válasza:
A Yamaha Silent Guitar sorozatanak barmely tagja megfelel az altalad tamasztott kovetelmenyeknek (plusz nem zavar senkit a probalkozasod). Radugod a fulest es mar gyakorolhatsz is! A szomszed szobaba se hallatszik at a pengetesed ebben az uzemmodban. Ha viszont az erositot dugod ra, az egesz lakotelep elvezheti az uj Jimmy Hendrix jatekat :D Nagyon jo videok vannak fent a gitarrol a youtube-on. Csak ajanlani tudom. Nekem a nylonhuros jobban bejon, de a femhuros is gyonyoruen szol.
3/4 anonim válasza:
Igazából első gitárnak tökmindegy, én kb egy fadarabon tanultam meg az alapokat. És nem dobtam ki, pedig ennek jópár éve, azóta is ott lóg a falon. Ha az akusztikus gitárokat nézzük, akkor szerintem egy Cort kellene neked, ár-érték arányban nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!