Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnatok valamit tanacsolni?

Tudnatok valamit tanacsolni?

Figyelt kérdés

Az a kovetkezo a helyzet, hogy dolgoztam egy pesti intimbtban beugros munkavallalokent oktoberben, de a fonoknek en jeleztrm, hogy tobbet nem szeretnem menni hozza dolgozni, mert talaltam mast. A penzemet viszont amivel tartozik azota sem kuldte el, es vissza sem ir Viberen. Nem voltam bejelentve, es szerzodest sem kaptam!

Nem sok penzzel tartozik, 23.000'-val, de ami jar az jar, es ingyen nem dolgozok senkinek.

Esetleg feljelentest tudok tenni ez ugyben?

En tudom bizonyitani, hogy dolgoztam nala, irasos uzenetekben, es korabban mar utalt nekem penzt a szamlamra.

ma 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha az a 23 ezer forint kevesebb, mint az elcsalt adó ami a NAV-nak járt volna, plusz a büntetés a feketemunkáért, akkor jobb ha inkább csendben maradsz.

"Ami jár az jár" - ez a kötelezően fizetendő járulékokra is igaz. Minden napi bejelentés után 2700 forint jár(t volna) az államnak, ezt te zsebre raktad és megtartottad.

ma 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez annyira szánalmas, alig találok rá szavakat.

Elmész "dolgozni" feketén, hogy ne kelljen adót fizetned állam bácsinak, aztán amikor kiderül hogy palira vettek, egyből futnál állam bácsihoz panaszkodni.

Nem szégyelled ilyenkor magad? Legalább egy kicsit?

ma 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!