Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnàtok tanácsolni ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnàtok tanácsolni ?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves vagyok , 4 hónapja vagyok együtt a barátommal és szeretnénk már testi kapcsolatba is kerülni ha foglamazhatok így ,türelmes volt és megszeretném neki hálálni de nagyon izgulok mivel én még szűz vagyok , sajnos nekem nem adatott meg hogy szüleimmel ilyenről beszélgessek.. lehet túl izgulom de félek hogy esetleg valami kellemetlen szagom lesz vagy nem fogok neki tetszeni ..
2022. okt. 23. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Fürödj le előtte, ha gondolod borotválkozz meg és ha lehet ne pisilj a dolog előtt, az a biztos.

Egyébként pedig nem lesz semmi baj, nem leszel büdös. Ne izgulj, mert az csak ront a dolgon, ha feszült vagy. :)

2022. okt. 23. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok:

Ja és védekezzetek. Ezt többnyire a fiú "intézi", biztos lesz nála óvszer, ha ilyen tervetek van.

Viszont ha nagyon nem akarja gumival, ne menj bele. Nem jó ezzel játszani. :)

2022. okt. 23. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.
2022. okt. 23. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy beszéljetek előtte, közben és utána is. Tervezzétek el, hogy mit fogtok csinálni, hiszen így nem fogja meglepetés érni egyikőtöket sem. Ezen kívül védekezz és próbálj ellazulni.:)
2022. okt. 24. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!