Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Család áldozata lehetek?

Család áldozata lehetek?

Figyelt kérdés
A napokban rendeltem jogogasrol egy apple watch s6rt utanvettel foxposton minden rendben ment elmentem atvettem a csomagot ami 51700ft volt, kicsomagolom erre egy series 7 nike kiadás az ora raadasul teljesen fekete nem ugy mint a kepeken rose gold es karc is volt rajta amirol nem tajekozattott a holgy, bekapcsoltam erre icloud zár van rajta szoval hasznalhatatlan(ha esetleg valaki tudna segiteni hogy lehet ezt esetleg kikapcsolni orulnek) irtam a lanynak de semmi valasz nem szeretnek ennyi penzt elbukni mar 4 napja fent se volt jofogason, hivtam az ugyfelszlgalatot azt mindtak szerintuk ez csalas es menjek jelentsem fel..

nov. 13. 22:45
 1/2 anonim válasza:
100%
Hát, ez szerintem is inkább csalás, semmint család. Irány a rendőrség.
nov. 14. 01:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, konkrétan eladtak neked egy lopott órát, úgyhogy jobb ha azonnal bemész vele a rendőrségre. Egyébként a jófogáson hemzsegnek a csalók, semmit nem szabad onnan venni, legfeljebb személyes átvétellel, hogy meg tudj róla bizonyosodni, hogy valóban azt kapod, amit hirdetnek.

Nagyon könnyű egy kamu név és email cím mögé bújva online csalásokkal pénzhez jutni. Ezeket minden esetben fel kell jelenteni, mert addig nem állnak le, amíg meg nem ütik a bokájukat. És ki tudja hány embert húztak még le 50 ezerrel.

nov. 25. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!