Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Család áldozata lehetek?

Család áldozata lehetek?

Figyelt kérdés
A napokban rendeltem jogogasrol egy apple watch s6rt utanvettel foxposton minden rendben ment elmentem atvettem a csomagot ami 51700ft volt, kicsomagolom erre egy series 7 nike kiadás az ora raadasul teljesen fekete nem ugy mint a kepeken rose gold es karc is volt rajta amirol nem tajekozattott a holgy, bekapcsoltam erre icloud zár van rajta szoval hasznalhatatlan(ha esetleg valaki tudna segiteni hogy lehet ezt esetleg kikapcsolni orulnek) irtam a lanynak de semmi valasz nem szeretnek ennyi penzt elbukni mar 4 napja fent se volt jofogason, hivtam az ugyfelszlgalatot azt mindtak szerintuk ez csalas es menjek jelentsem fel..

nov. 13. 22:45
 1/1 anonim válasza:
100%
Hát, ez szerintem is inkább csalás, semmint család. Irány a rendőrség.
nov. 14. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!