Jövöre Januárba lesz tárgyalásom (volt felfügesztettem lopással veréssel több év felfügesztetet kaptam) sajna a felfügesztett alatt csináltam eleg nagy galibát megvertem meg elvettem pár értékét,jo pár évet kaphatok ezért,ha jol tudom?
Figyelt kérdés
Ha jol tudom ha elitélnek a biroságon akkor azt is lekell ülnöm meg a felfügesztetett is, a felfügesztett majdnem 2 év amit kaphatok a másikért meg 4_6 körül simán,most ha elitélnek ténleg lekell a fügesztetet is ülnöm? Meg ha elitélnek mikor kell elkezdeni leülni? Meg a másik. Hogy én megyek a biroságra? Vagy hajnalba majd megjelenek a sünik értem? Nem anyira tudom ezeket2022. nov. 24. 21:39
1/10 anonim válasza:
Csak nem Levike? Igen, leültetik a felfüggesztettet is veled, 6-8 év lesz ez simán. Igen, utólag már sokan bánják de már nincs visszaút. Neked kell menned a bíróságra de úgy készülj lehet onnan egyből visznek is a böribe szóval cuccod legyen, és tágítsd ki hátul hogy odabenn már ne fájjon.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem levike vagyok,és kurvára unalmas hogy mindenki kérdéseit egyböl levizik,ha nem tudsz valamire válaszolni akkor ne trollkodj köszi
2022. nov. 24. 22:05
3/10 anonim válasza:
Igen, 6-8 évre számíthatsz, csodálom, hogy nem vagy még előzetesben. Ha nem jelensz meg a tárgyaláson, akkor körözést adnak ki, elkapnak, és ülhetsz még többet.
4/10 anonim válasza:
Visszaeső vagy. Remélem leültetnek vagy 10 évre.
5/10 anonim válasza:
Ez sztem nem a Levike. Gyula űlni szokott, a kérdező pedig csak simán ül.
6/10 anonim válasza:
#2 Tudom hogy qrvára unalmas, nekünk is az volt hogy mindig Levike jött valami agyzsibbasztó kérdéssel. Azt hittem nincs még böriben és csak most jött el az ő ideje.
7/10 anonim válasza:
Amúgy kérdező ha meg is verted az illetőt, azért már 2-8 évet is kaphatsz. Plusz hozzáverik a felfüggesztett 2 évet, összességében lesz belőle 6-8 év.
8/10 A kérdező kommentje:
De itélet után menyi idö után kell le ülni?
2022. nov. 26. 11:31
9/10 anonim válasza:
A bíróságról azonnal elvisz a meseautó Tündérországba.
10/10 anonim válasza:
Ülsz? Ülsz már? Üüüüülsz? Válaszolj már. Igent mondj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!