Szerintetek az oktató hány hónap alatt taníthat meg vezetni?
Figyelt kérdés
Mármint a vezetésből.
Eddig 2 hónapja tanít engem, és eddig 6-7 órát vezettem le,most 2 hét nem is hívt, de még mindig a rutinpályán vagyok bent. Eddig a parkolást tanítja nekem. Azt mondta,hogy majd hív, de már 2 hete semmi. Szerintetek váltsak oktatót?
nov. 8. 12:26
1/3 anonim válasza:
Már rég váltani kellett volna. 2 hónap alatt a 30 órát meg lehet csinálni, ha mázlid van és nincsenek sokan
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Mert azt mondta,hogy Másik városban is tanít.
nov. 9. 00:13
3/3 anonim válasza:
Viccelsz? Én 2 hónap alatt, nyári szünetben csináltam meg a gyakorlatot, akkor még nem nézték a kilométereket, csak 30 óra kellett. És az is érdekes, hogy rutinpályán bohóckodik veled, mert nekem anno tizenpár éve forgalomban ment az első órám is (az elég para volt), sosem voltam rutinpályán. Szóval igen, ha jót akarsz magadnak, akkor sürgősen keress másik oktatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!