Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már másnak is gondja az...

Volt már másnak is gondja az Express One futár céggel?

Figyelt kérdés
Nekem az a gondom hogy napok óta nem hajlandóak egy 400000 Ft értékű megrendelt terméket ki szállítani. Járt már valaki porul az Express One futár céggel? Mert én nagyon rá fáztam! 400000 Ft-ba került az amit ki sem szállítanak! Az xpress One telefonos ügyfélszolgálat egy nagy 0! És össze vissza hazudozik. Most mi tévő legyek? Tegyek rendőrségi feljelentést? Akitől rendeltem az adott terméket, ő meg mossa kezeit, és a futár szolgáltra mutogat. Tanácstalan vagyok!

nov. 7. 13:34
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Igen gond. Ugyanis sok gyógyszert kell szednem. Köztük altatót, és nyugtatót is. Plusz cukor és egyéb gyógyszert. Én olyankor 21 óra után már aludni szoktam. Ráadásul csak egy alsó gatyában szoktam aludni. És igen álmóból ébresztett fel a futár. És igen alsógatyában nyitottam ajtót!
nov. 10. 18:43
 22/23 anonim ***** válasza:
85%
És legalább megkérdezted hogy mi tartott neki ennyi ideig? Jól van a másik futár?
nov. 10. 19:41
 23/23 A kérdező kommentje:
22-es. Nem tudni mi lett az első futárral. De nem is érdekel, hogy mi lett az első futárral. Nekem az a lényeg hogy meg kaptam a csomagot. Vagyis az Iphonet.
nov. 11. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!