Volt már másnak is gondja az Express One futár céggel?
Figyelt kérdés
Nekem az a gondom hogy napok óta nem hajlandóak egy 400000 Ft értékű megrendelt terméket ki szállítani. Járt már valaki porul az Express One futár céggel? Mert én nagyon rá fáztam! 400000 Ft-ba került az amit ki sem szállítanak! Az xpress One telefonos ügyfélszolgálat egy nagy 0! És össze vissza hazudozik. Most mi tévő legyek? Tegyek rendőrségi feljelentést? Akitől rendeltem az adott terméket, ő meg mossa kezeit, és a futár szolgáltra mutogat. Tanácstalan vagyok!ma 13:34
1/10 anonim válasza:
Én 1x rendeltem tőlük 17.000 Forint körüli értéket és minden rendben volt. Emailben folyton kaptam hogy áll a rendelés menete és másnap délelőtt meg is jött a csomag.
2/10 anonim válasza:
Azért én bekérném az eladónak a bizonyítékait és a szolgáltatás megrendelési-feladási és egyéb bizonyítékait, nyomkövetési számot vagy bármit ami igazolná, hogy tényleg létezik a termék és ő átadta a futárszolgálatoknak.
Szerinted melyikre van nagyobb esély? Az eladó ver át, vagy kézbesítő? Az előbbire komplett scam iparág épült ki, hogy semmi termék nincs, csak az előleg vagy előre utalás lenyúlása.
3/10 A kérdező kommentje:
2-es! Az eladó cég maga a Vodafone. És szerinted egy olyan nagy multi cég mint a Vodafone az direkt szívtatja meg ügyfeleit? Ennek meg mi értelme lenne? Egyébként meg van Express One azonosítóm! Amely alapján a futár balesetben elhunyt, és a csomag sérült áll benne. Már mint az Express One oldalán az azonosító alapján. De csak a kérdés ki írása után jutott eszembe, hogy tavaly 2023-ban is Express One-vanal már egyszer porul jártam. Akkor 2023-ban a csomag elvesztésére való hivatkozással nem szállítottak. Ott is előre fizettem. Akkor a Pláza patikában rendeltem különböző gyógyászati eszközöket. Ott is az Express One volt a ludas. Végül az a korábbi károm meg térült. Mert még tudtam a 14 napos elállási joggal élni, és igy vissza kaptam a termékek árát. De a Pláza patika websop ügyvezetője káromkodva és ki kelve magából, téritette vissza a károm. És most a Vodafone esetén ki fogja a 400000 Ft káromat meg tériteni? Érdekes a GLS futárral soha nem volt gondom! Ezzzel a Express One-al már másodszora is gondok vannak. Az a leg nagyobb baj hogy nem a megrendelő választja a futár céget, hanem a feladó jelen esetben a Vodafone. De mondjuk az is érdekes mert egy 2024. évi törvény alapján az ügyfélnek is joga lenne a megrendelés során futár céget választani. Tehát pélául GLS, MPL, vagy Express One. De itt a Vodafone-nál ez a választási lehtőség valamiért nincs benne az online megrendelés folyamatában. Vagyis akár az is elképzelhető hogy a Vodafone is törvényt sért.
ma 14:25
4/10 anonim válasza:
#3: Nem írtad le ki az eladó és mik a körülmények. Nem kérhetsz számon senkit, hogy miért nem tud olyan dolgot ami neked evidens, míg senki más nem tudja a részleteit.
7/10 A kérdező kommentje:
6-osnak! És ha szabad kérdeznem mit kezednél a csomagszámmal? Igen van csomag számom! De az adatnak minősül! És mint adat nem írhatom ki ide a gyakori kérdésekre. A miértre a válasz az adatvédelmi törvényekben keresendő. Maximum csak prívát üzenetbe tudnám elküldeni a csomag számot. De a kérdésemre még nem kaptam választ! Tehát mihez kezdenél egy csomagszámmal, és mire mennél vele? Ráadásul olyan terméket rendeltem amit csak a címzett vehet át, és azt is csak személyi igazolvány be mutatásával!
ma 14:57
8/10 A kérdező kommentje:
6-os! A Címzett pedig én vagyok.
ma 14:59
9/10 A kérdező kommentje:
6-osnak! Nem meglepő hogy nem is reagálsz / nem is válaszolsz a kérdésemre! Csak az adat kellene mi? Mi vagy te adathalász? Mindegy mert jelentetem a válszodat a moderátornak. Mivel adatot kértél, és az adat kérése nem is reagáltál.
ma 15:09
10/10 anonim válasza:
Nem vagy egy kicsit paranoid, kérdező? A nyomkövető oldal csak tájékoztat, bárki csomagszámát be lehet oda írni és megnézni a státuszát, hátha abból kiderül valami. Nem fogják ettől sem ellopni, sem eltéríteni a csomagodat, mielőtt még teljesen hisztérikus leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!