Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már másnak is gondja az...

Volt már másnak is gondja az Express One futár céggel?

Figyelt kérdés
Nekem az a gondom hogy napok óta nem hajlandóak egy 400000 Ft értékű megrendelt terméket ki szállítani. Járt már valaki porul az Express One futár céggel? Mert én nagyon rá fáztam! 400000 Ft-ba került az amit ki sem szállítanak! Az xpress One telefonos ügyfélszolgálat egy nagy 0! És össze vissza hazudozik. Most mi tévő legyek? Tegyek rendőrségi feljelentést? Akitől rendeltem az adott terméket, ő meg mossa kezeit, és a futár szolgáltra mutogat. Tanácstalan vagyok!

nov. 7. 13:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%
Semmit nem jelentenek itt a százalékok, -100% is lehet akár. Nem ez dönti el, hogy igazad van-e, közben hisztit csinálsz a semmiből. Elkérte a nyomkövetési számot, annyit kellett volna írnod, hogy nem adod meg és téma lezárva. Erre leállsz jelenetet rendezni, számonkérni, kommentfolyamban floodolni, majd szaladni árulkodni a moderátoroknak. Csak mert valaki vissza mert kérdezni a segítségadáshoz bármilyen hátsó szándék nélkül, és neked már az adatlopás miatt habzik a szád.
nov. 7. 16:20
 12/23 A kérdező kommentje:
11-es! De nagyon eltértünk az alap kérdéstől! Ugye jó ki oktatni a kérdezőt? De érdemben válaszolni azt már nem? Ugye? De miért is válaszolna valaki is itt érdemben?
nov. 7. 16:28
 13/23 anonim ***** válasza:
62%

Jólvan cimbi csigavér! El ne vigyen az infarktus egy nyüves ájfón miatt.

Mivel a vodafoneról beszélünk nem egy magánszemélyról, azért kábé megbízhatunk abban hogy tényleg feladták. Ebben az esetben a futárcég a felelős azért ha eltűnik a csomag. Már ha tényleg eltűnt.

Ügyfélszolgálat mit mondott? Eltűnt, vagy csak kiszállítás alatt van, türelmedet kérik? Mikor adták fel a csomagot?

Ha elég rég akkor egyszerűen fel kell őket jelenteni. Persze ezt mond meg az ügyfelesnek is mielőtt megteszed a feljelentést és lehet hogy "véletlenül" megtalálják a csomagot.

nov. 7. 17:15
 14/23 A kérdező kommentje:
Most este 19 óra 05 perkor kaptam a következő e-malit az express one-tól: -"A kézbesítés sikertelenségének oka: Baleset/egészségügyi probléma" - Na ezt a süket dumát ki hiszi el?
nov. 7. 19:08
 15/23 anonim ***** válasza:
79%
Emberségből nulla vagy. Balesetezett a futár. Lehet meg is halt. De a lényeg a nyüves ájfón megjöjjön...
nov. 7. 19:16
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Simán megtörténhet, hogy meghalt tényleg a futár a balesetben. Nekem egyszer volt, hogy eltűnt a kézbesítés napján a nyomkövetés, megadtak egy másik számot, aki egy teljesen más futár volt megyékkel arrébb. Azt mondta hívjam a központot, segítőkészek voltak, elmondták, hogy eltűnt a futárom, nem ment be dolgozni, hiába hívogatják senki se találja. Másnap megjött a csomag másik futárral.

Nem gondolom, hogy poénból ilyen indokot adnának meg. Valószínűleg megkapod hamarosan a csomagod.

nov. 10. 17:54
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Na mivan? Megjött már az ájfón?
nov. 10. 18:00
 18/23 A kérdező kommentje:
17-es. Pénteken esete 21 óra 7 perckor csengetett a futár. És nem, nem vicc, és nem elírás az időpont!
nov. 10. 18:34
 19/23 anonim ***** válasza:
48%
Most meg az a gond hogy este vitte? 🤦‍♂️😂
nov. 10. 18:40
 20/23 anonim ***** válasza:
80%
Ráadásul péntek este, nem várták meg munkaidő végével a hétvégét. Különben agyvérzést is kapott volna +3 nap alatt. Vagy addig verte az asztalt az Express-nél, hogy azt mondták a futárnak, hogy élete árán is vigye ki aznap, csak szabaduljanak meg a kedves ügyféltől.
nov. 10. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!