Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Packeta csomag megakadt már 3...

Packeta csomag megakadt már 3 napja mi lehet vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Vintedről rendeltem Lengyelországból egy csomagot Packetával, de már 3 napja azt írja, hogy úton van a csomagraktárba. Ráadásul holnap ünnepnap szóval szerintem hétfőig ez nem mozdul.Ma reggel kaptam sms-be egy ellenőrő kódot, azt hittem csak akkor az alkalmazásommal van valami hiba, hogy nem jelzi és biztos megjött mar a csomag mert kaptam kódot. Ezért elmentem a személyes átvevőhelyre és azt mondták, hogy nem érkezett csomag ez hogy lehet?

Kicsit már kezdek türelmetlen lenni, hogy semmi infó a csomagról. Kerestem az ügyfélszolgálatot hogy megakadt a csomag, lehet e esetleg valamit tudni róla, de nem érem el őket. Esetleg van ezzel kapcsolatba valami tapasztalatotok vagy valami hasznos infó??? Köszönöm

ma 11:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért, de a lengyelböl érkező és lengyelbe menő csomagok valahol a határnál "el szoktak tüni", tehát a nyomonkövetés nem mindig mutatja. Talán kedden vagy szerdán megérkezik. Ha nem, akkor kezd zargatni az ügyfélszolgálatot.
ma 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!