RedBullConsumer kérdése:
Ha Temuról rendelek valamit, jelezhetem a címben, hogy csomagautomatába kérem?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy visszautasítsák-e vagy nem, nem szoktam online rendelni.
Megadtam címbe a legközelebbi csomagautomata címét, fel is tüntettem, hogy az egy automata. Megjegyzésbe is odatettem, hogy az automatába hozzák, mert házhozszállítással nem tudom átvenni.
ELutasítják?
Nem vagyok otthon hétköznap, szóval nem tudnám átvenni, ha házhoz hoznák.
Láttam, hogy a Packeta már együttműködik ezzel a céggel.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
okt. 25. 19:48
1/4 anonim válasza:
Mi eddig minden Temus rendelést házhozszállítással kértünk, és az összeset csomagátvevőhelyre rakták, úgy, hogy meg se próbáltak felcsöngetni. Szerintem külön örülnek, hogy oda kérted...
2/4 A kérdező kommentje:
Elég kedves csapat akkor... akkor kérem házhoz, hátha csomagpontra teszik :D :D :D Viccelek. De remélem ezt a kérést elfogadják. Ez az első rendelésem, ha rossz minőségű terméket küldenek meg úgyis visszaküldöm.
okt. 25. 20:46
3/4 anonim válasza:
Csomagautomatába nem kérhetsz. Azt csak az automata üzemeltetőjével szerződött partnerek használhatják, mások nem is kapnak kódot a fiók kinyitásához. Ha odaállít vele a futár, nem tudja elhelyezni a küldeményt jogosultság hiányában.
4/4 anonim válasza:
Automata talán nincs a lehetőségek között, de átvételi pont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!