Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » GLS automatába lehet 1 csomagk...

GLS automatába lehet 1 csomagkóddal,1 "fiókb" több pakkot is tenni?

Figyelt kérdés

Egy kis segítséget kérnék,hátha valaki tudja a választ. Rendeltem egy online áruházból több terméket GLS automatába. Átvettem,de kibontva tűnt fel,hogy hiányos.Mivel több dolog is hiányzik,ami a számlán szerepel, ezért bevillant,hogy talán több dobozban helyezték el ugyanabba a "fiókba", bár tudomásom szerint elvileg ez nem lehetséges. Átvételkor belekukkantottam a fiókba,de mivel alul volt és már sötét volt kint is,így nem láttam benne mást. Ráadásul a meglévő doboz mérete alapján nem is gondoltam, hogy keresnem kellene násikat is

Egy darab csomagkódot kaptam,ezzel vettem át a meglévőt. Írtam a kereskedőnek és a GLS-nek is, de kíváncsi vagyok, valaki járt-e már így. Holnap fel is hívom mindkettőt,de ha bent ragadt a csagom,sanszosan megszívtam.

okt. 8. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:

ÉN is mindig ettől parázok. Múltkor kiröhögtek mert lámpával bevilágítottam :D

Ha maradt is csomag az automatában akkor:

Mivel azt a kódot más nem tudja, csak neked küldték ki, így más nem tudja kivenni.

Az a futár aki tölti fel az automatát fogja megtalálni a bent maradt csomagot. Ő meg majd visszaviszi, vagy biztos van erre vanalmi protokolljuk. De a csomagon lévő címke alapján azonosítani tudnak. Nem fog elveszni.

Egyébként a csomagban lévő számlán mi volt? Az amit rendeltél, vagy az amit a csomagban küldtek? Ha a számlán is kevesebb tétel van és azok hiánytalanul megvannak a csomagban, akkor csak részben teljesítették a megrendelést, mert nem volt készleten néhány tétel.

Fizetés hogy volt? Az automatánál, vagy a webshopnál?

okt. 8. 23:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Online ki is fizettem a rendelést. A számlán minden tétel szerepelt,csak nem mind volt a dobozban. Én attól félek,hogy az már szabad boxnak minősül,mivel én a nyitókódot már felhasználtam,vagyis a GLS részéről a szállítás teljesült,így ha balaki csomagot adna fel az automatánál, kinyílhat neki az a fiók is.
okt. 8. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja tényleg, erre nem is gondoltam hogy más is adhat fel csomagot....

A csomagon nincs olyan hogy 1/2 vagy valami hasonló felirat ami arra utal hogy több darabból állt a csomag?

okt. 8. 23:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet,mindjárt megnézem. Köszönöm.
okt. 9. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Kiderült, mennyinek kéne lenni?
okt. 9. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen. A dobozon nem volt semmilyen megjelölés. Ma válaszolt a GLS és a kereskedő is. A GLS azt írta, nem lehet egy fiókba több csomagot tenni, még kereskedő (jogi személy) esetén sem. Legalább ezt is megtudtam :) A kereskedő elnézést kért és elküldik a lemaradt tételeket.
okt. 9. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor jól sült el
okt. 9. 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!