Milyen az élet Magyarországon ?
Figyelt kérdés
Magyar vagyok de nem igazán voltam mèg Magyarországon .
Édesapám és édesanyám mèg születésem előtt ki vándoroltak Amerikába. Jelenleg Beverly Hillsben élünk . Én itt is születtem .
Azért írok inkább erre az oldalra mert kiváncsi vagyok milyen is Magyarország. ?Milyenek az emberek . ? Picit aggódom mert írásban jobban tudok kommunikálni mint szóban magyarul . Mondhatni hogy töröm a magyart
1 hónapra oda fogunk utazni. Sajnos a családban történt halál eset miatt . Temetés és a hagyatéki tárgyalások miatt .
Meséltek nekem milyen is ? Persze a szüleim már meg tették de olyan véleményére vagyok kiváncsi akik ott élnek jelenleg .
tegnap 21:50
3/4 A kérdező kommentje:
Pontosan hogy kell ezeket meg találni ?mit értesz az alatt hogy xar ?
Nem tudom el képzelni.
tegnap 22:44
4/4 anonim válasza:
"Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. A sors olykor nem tudja mit akar".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!