Mi történhetett az autóval?
Figyelt kérdés
Van egy eladásra szánt autóm, amellyel a nagy kapum előtt állok az utca felől. Letakartam autóponyvával, hogy védje egy kicsit. Így állt már egy hete. Mikor reggel elmentem munkába még rajta volt a ponyva. Mire este hazaértem a ponyva le volt szedve az autómról, és be volt dobva a kertbe a nagy kapu felől. Szőval nem a szél fújta le róla, tekintve hogy ma szép idő is volt. Természetesen a ponyvát addigra a kutyám megrágta. De ki nyúl hozzá fényes nappal egy letakart autóhoz? Fel akarták törni vagy ellopni? Miért történhetett ez?tegnap 19:01
1/2 anonim válasza:
Én ott voltam, pont láttam.
Két idős néni ment arra, és az egyikőjük botja elakadt a ponyva sarkában.
Feldühödött, furcsa zöld színű óriássá változott, letépte a ponyvát és feldobta az égbe. Repült, repült a ponyva, aztán végül a kerítés túloldalán esett le.
A néni megnyugodott, visszaváltozott, még kuncogott egyet, aztán tovább mentek a buszmegálló felé.
2/2 anonim válasza:
Volt velem is,leszedték berakták kocsi alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!