Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért olyan érzékenyek egyes...

Miért olyan érzékenyek egyes boltok alkalmazottai arra, ha a MOHU gépek melletti kupacban még keresgél valaki? Miért zavarják el az embereket? Miért óvjákl ekkora ügybuzgalommal a "szemetet"?

Figyelt kérdés

okt. 26. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert nem ez tetszik nekik, és valóban nem helyes.
okt. 27. 00:46
 2/6 Justinianus ***** válasza:
100%
Előbb te mondd meg, mi keresnivalója van ott.
okt. 27. 02:44
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Mert, ha már ki lett dobva, az elviekben a MOHU-jé, és azt határozták el (a kormány) törvényileg, hogy a kukákból (a köztisztaságiakból is) kivenni ezeket a palackokat lopás, és pénz büntetés jár érte, nem is kevés. Feltételezem, ha ezt engednék, a boltot büntetnék érte.
okt. 27. 02:38
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Ezeket a nap végén az alkalmazottak váltják vissza. Tudom, még 2 hónapja elromlott a gép, valaki előttem egy nagy zsák üveget dobott a kukába és összetörtek az üvegek. Miután megjavították a gépet az alkalmazottak kivették a zsákot a kukából és mormogtak egymásnak, hogy összetört.
okt. 27. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:
22%

Innen tudod megállapítani, hogy melyik bolt melyik alkalmazottja az, aki sutyiban, fizetéskiegészítésként MAGÁNAK IS GYŰJTI és rossz néven veszi, ha ő miközben a munkaidőben a munkáját végzi mások kigyűjtik előle.

Az összes többi moralizálós okoskodás csupán porhintés. Persze van pár ilyen erkölccsősz joghuszár, de közel sem annyi, mint amennyien annak mutatják magukat. Légy nyugodt, ők is gyűjtik maguknak. Sőt, háborúznak is érte, csak te ezt már nem látod, mikor nem akkor mész, mikor a kasszás meg a biztiőr egymásnak feszül, hogy neki gyereke van a másiknak meg lakáshitele és megmagyarázzák egymásnak, hogy kinek miért jogos túrni a zsákban.

okt. 27. 10:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Én is erre jutottam végül, hogy majd munkaidőn kívül, kikapcsolt kameráknál ők áttúrják maguknak, végülis napi több ezer forintot találhatnak benne.

Pénzbüntetés csak elviekben jár érte, már a rendőrség is nyilakozott, hogy nem fognak ilyenért büntetni. Az is kétséges, hogy kinek a tulajdona. Ha nem vett be a gép egy flakont, és kidobom, de meggondolom magam, és mégis visszaveszem, akkor már elloptam azt, ami egy perce még az enyém volt? Onnantól, hogy a palack felülete érintkezik a kukával, megszűnik a tulajdonom lenni? Szóval ne már..

okt. 30. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!