Ettetek már meg több deka csokit (fáradtságtól) örömszerzés céljából?
Váljék egészségedre!:)
Pár kockát már kaptam be, hogy jobb kedvem legyen, de ritkán megyek neki a csokinak. Inkább pizza boros kólával (bármilyen parasztosan is hangzik:)). Úgy be szoktunk piálni az emberrel, hogy írtó jó szexcsatáink vannak utána(:DDD)
Én túrórudival szoktam vidítani/jutalmazni magam.
Van, hogy elfogy egy csík egy nap alatt (7 darab).
De már leszokóban vagyok, hetek óta nem vettem. Tudom, ha vennék egy csomaggal, addig enném, míg van. Ha meg csak egyetlen darabot veszek, akkor az csak arra jó, hogy megkívánjak még egyet meg még egyet.
Úgyhogy inkább merev fejtartással, üveges tekintettel elsétálok a hűtőpult előtt! :-)
19.19 valaszolohoz hasonloan.
Csak nalam nincs megallasa amig van a dobozba :(
igy nem is veszek csokit csak nagyon ritkan.
Én nem vagyok nagy csokievő. Az én drogom a szénhidrát, de tészta formájában. Ha nagyon magam alatt vagyok, főzök egy adag tésztát, csinálok rá sajtmártást, és betolom egy az egyben. Esetleg még chips + tejföl, az a másik ilyenem.
Na de a boroskóla nagyon nem az én italom :) Akkor inkább egy jó sör, szigorúan üvegből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!