I am used to xyz - Jelenleg hozzá vagyok szokva valamihez
I was used to xyz - A múltban hozzá voltam szokva valamihez
okt. 14. 18:13
3/10 anonim válasza:
Nézd már, megírtam tömören, erre kitörölte valaki baromállat.
okt. 14. 18:34
4/10 A kérdező kommentje:
A 2es választ koszonom
okt. 14. 19:46
5/10 anonim válasza:
sg used to be - pl. this used to be a playground
ez játszótér volt (régebben)
okt. 14. 20:30
6/10 anonim válasza:
"A 2es választ koszonom"
Mert itt a gyakorin mindig a szar válaszokat köszönik meg. A 2-es válasz ugyanis csak a fele a used to használatának. A másik fele, amikor az used to után ige jön. Mint az 5. írja. Csak az is fos, az meg azért, mert a jelentést nem pontosítja, ugyanis a used to do -ban az bele van értve, hogy: ...de ma már nem.
okt. 14. 20:38
7/10 anonim válasza:
Én már azt is megköszönném ha elfelejtenénk ezt a sz@rozást…
okt. 15. 10:00
8/10 anonim válasza:
Nem én kezdtem (5/7 voltam). Primitív emberek csak ilyen szélsőségekben képesek gondolkodni, valami vagy penge, vagy f0s.
okt. 15. 10:37
9/10 anonim válasza:
"Primitív emberek csak ilyen szélsőségekben képesek gondolkodni, valami vagy penge, vagy f0s."
Elég műveletlen vagy, ezek a jelzők megjelennek a szépirodalomban is. Bár mondhatnám úgy is, a műveltséged szar. :D
okt. 15. 10:42
10/10 anonim válasza:
Én vagyok műveletlen? Te még szöveget sem tudsz értelmezni, nem is a jelzőket kritizáltam... Amúgy van a szépirodalomban trágárság szép számmal, de ez nem jelent semmit. Jelen esetben te magad is elismerted, hogy valamennyire értékelhető a válaszom, ha jól értettem, mégis rávágtad utána, hogy (hadd ne ismételjem a kérdező kedvéért). A korlátozott szövegértési képességeidet egyébként azzal a válasszal is bizonyítottad, hogy szerinted ami volt, az talán még van is, ha nincs megcáfolva...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!