Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Repont automata. Milyen...

Repont automata. Milyen gyakran fordul elő, hogy jól működik?

Figyelt kérdés
Én ha mennék visszaváltani, 10-ből 9 alkalommal tuti van valami nyűgje. Ti hogy tapasztaljátok? Milyen gyakori, hogy normálisan működik?

okt. 14. 08:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én a múltkor megkérdeztem a Lidl-ben a dolgozót, hogy egy hónapban hány olyan nap van, amikor rendesen működik az automata. Kérdően nézett rám, hogy "áh, működik az". :D
okt. 17. 09:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Mostanában általában működik, kezdi kinőni a gyerekbetegségeit a rendszer. Legalábbis meghibásodottat egyre ritkábban látok, inkább üríteni szokták, de az elkerülhetetlen és egyre gyakrabban kell majd, ahogy egyre több visszaváltás történik. Szóval most vagyunk a csúcson, de idővel megint egyre több nem üzemelő automata lesz, mert hamarabb megtelnek.
okt. 22. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!