3 hónapja nem kaptam csekket a Maradványhaszon zrt-től, vagy csak elkeveredett valahol! Fizetnem kell a lakást havi 7 ezerrel hogy ne legyen árverés. Próbáltam kapcsolatot felvenni emailban, telefonon de semmi.. mennyi idő után árverezhetik el?
Figyelt kérdés
okt. 9. 21:34
1/1 anonim válasza:
Szerintem próbáld továbbra is a kapcsolatot felvenni a céggel, vagy nézz utána, nincs-e a cégnek utód vállalata, és azért nem jött csekk, mert ha véletlen valami hiba van, de te közben nem fizetsz, váratlan dönthetnek az árverezés felől, és utána hiába érvelsz azzal, hogy te ezt nem tudtad, illetve nem érted el a céget.
Ha másképp nem, kérj jogi segítséget, ha nem telik rá, mert ez is kerülhet pénzbe, keress olyan ügyvédi irodát, ahol van grátisz (ingyenes) ügyintézés. Amit ők tanácsolnak AZ a mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!