Ez a munka mennyire valós. Mármint úgy értem, hogy a fizetés tényleg annyi amennyit kiírnak vagy ez csak árverés?
Figyelt kérdés
Győrben lévő csomagoló munkát hirdetnek. Nettó 450 000-480 000ft fizetés. Ingyenes szállásal. De a telefonba nem igazán mondanak konkrétumokat valamiért.A szállást sem mondják el, hogy hol van.A feladatokat sem nagyon részletezi. Ester job Facebook oldal hirdeti. (Túl szép, hogy igaz legyen ez az összeg)2024. júl. 9. 20:40
1/4 anonim válasza:
Nálunk a csomagolók 400.000 bruttót plusz bónuszt kapnak, tehát a nettó azért kevesebb. Mindez 3 műszakban.
Üdv egy győri munkás a gyárból!
2/4 anonim válasza:
Én Az audiban dolgozok mint Targoncàs Folyamatos műszakban(12órázok) és igykapok netto 400at havonta
3/4 anonim válasza:
#1 vagyok. Akkor gondolom külsős vagy, mert a rendes audis targoncásoknak azért többet kell, hogy kapjanak.
Én is targoncás vagyok a Melecsbe 8óra/3 műszak és 350-430 között szoktam kapni, ha túlórák vannak akkor kapok többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!