Jó író lennék? Többi lent
2-es vagyok.
Bárkit, aki tőled független, aki nem mond csak azért jót, mert szeret vagy ismer téged.
Aki nem fél attól, hogy beletalpal a lelkivilágodba, de képes segítőkész kritikát megfogalmazni mégis.
Az ötös arra célzott szerintem, hogy adott egy feladatot, hogy el tudjuk dönteni, hogy szerintünk (!) jó író vagy-e, van-e tehetséged. Mert a leírtak alapján ugye nem lehet tudni.
Abból, hogy lerendezted azzal, hogy ebből könyvet is lehetne írni, a tehetségedet illetően nem lettünk okosabbak.
Másfelől tényleg igaza van a hatosnak, vannak tematikus csoportok. Oké, van ahol az oda-vissza hátvakargatás megy, de ha mázlid van, akkor találsz egy normális közösséget.
Én a helyi irodalmi csoportot követem nyomon, osztunk meg egymással verseket, írásokat.
Illetve figyelem a pályázatokat is. Már eleve gyakorlási szempontból sem rosszak, tapasztalatot gyűjt velük az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!