Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jó író lennék? Többi lent

Jó író lennék? Többi lent

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve író szeretnék lenni, de úgy érzem nincs meg hozzá a tehetségem. Már írtam novellát (többet is), és egy regényt is elkezdtem írni. A osztályba eddig nem kellett nagyon fogalmazást írni, de emlékszem, eddig 2- őt írtunk. És mindkettőnél azt mondta a tanár, hogy az enyém lett a legjobb. Ekkor felmerült bennem a kérdés, hogy: a többiekhez képest lett jobb a fogalmazásom, vagy tényleg jó? Persze, én egyikben sem hiszek. Most nem tudom eldönteni hogy tényleg tehetségtelen vagyok írásban, vagy csak az önbizalmam kevés. Ha így még nem tudjátok nagyon eldönteni, hogy van-e hozzá tehetségesem, akkor mondjatok egy témát, és én írok vele egy novellát. Hátha úgy jobban átlátható.❤️

szept. 28. 10:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Bárkit, aki tőled független, aki nem mond csak azért jót, mert szeret vagy ismer téged.

Aki nem fél attól, hogy beletalpal a lelkivilágodba, de képes segítőkész kritikát megfogalmazni mégis.

Az ötös arra célzott szerintem, hogy adott egy feladatot, hogy el tudjuk dönteni, hogy szerintünk (!) jó író vagy-e, van-e tehetséged. Mert a leírtak alapján ugye nem lehet tudni.

Abból, hogy lerendezted azzal, hogy ebből könyvet is lehetne írni, a tehetségedet illetően nem lettünk okosabbak.

Másfelől tényleg igaza van a hatosnak, vannak tematikus csoportok. Oké, van ahol az oda-vissza hátvakargatás megy, de ha mázlid van, akkor találsz egy normális közösséget.

Én a helyi irodalmi csoportot követem nyomon, osztunk meg egymással verseket, írásokat.

Illetve figyelem a pályázatokat is. Már eleve gyakorlási szempontból sem rosszak, tapasztalatot gyűjt velük az ember :)

szept. 30. 14:01
 12/14 Dinnye2 ***** válasza:
Hát ezt így nagyon nehéz eldönteni, szóval ha elküldenéd az egyik írásodat nekem privátban, akkor tudnék válaszolni.
szept. 30. 17:49
 13/14 A kérdező kommentje:
11-es. Hát, csak az a baj, hogy olyan nekem nincs.:⁠-⁠\
okt. 1. 11:51
 14/14 A kérdező kommentje:
12-es, okés, elküldöm
okt. 1. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!