Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kibontott tömegnövelőt vissza...

Kibontott tömegnövelőt vissza lehet küldeni (Myprotein)?

Figyelt kérdés
Tegnap kibontottam a tömegnövelőt, bekevertem az előírtaknak megfelelően, de borzasztóan por íze és állaga van, fogyaszthatatlan számomra. Próbáltam vízzel is higítani, ráztam egy fél óráig, de változatlan volt. Kibontottan visszaküldhetem? Vissza fogják adni az árát, vagy egy részét? Írtam az ügyfélszolgálatuknak is, de értelmetlen választ kaptam

szept. 24. 17:06
1 2
 11/11 anonim válasza:

Elállni nem lehet a vásárlástól, de lehet panaszt írni, hogy valami nem stimmel a termékkel, lehet gyártás során adagoltak el valamit. Én egyszer fehérjeport reklamáltam meg, förtelem volt és nem csak szerintem, hanem az ismerőseim is megerősítették a dolgot. A csomagoláson feltüntetett ízesítést nyomokban se lehetett felfedezni, öklendeztem miközben ittam a szaga se volt okés.

Szóval megírtam a dolgot és vissza is térítették a pénzt, ha jól emlékszem csak egy egykilós kiszerelés volt, meg persze azért volt is vásárlási előzményem náluk, szóval nem reménytelen a dolog. Mivel elég rég írtad ki a kérdést, sikerült valamit elérned náluk?

nov. 23. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!